HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Mitől szartak be?

fehgyu 2011.06.21. 19:12

Már bocsánat szókimondó címért, de ez volt az első gondolatom, amikor kezembe vettem a keddi sportnapilapot. (na jó, bevallom, ennél cifrább dolgok is eszembe jutottak). Az még rendben van, hogy a Sturm Graz nehéz ellenfélnek ígérkezik a Videotonnak. Ne nekem legyen igazam, de szerintem a csapat vezetői most alaposan melléfogtak: pár hét múlva kezdődik a bajnokság, na és itt a BL. selejtező is, de Paulo Sousa már négy-öt, eddig kezdő játékost küldött el a csapattól, míg az érkezési oldalon csupán egyetlen spanyol védő található. Kérdés, hogy lesz ebből csapat. Ám amit a Fradi és a Kecskemét vezetői mondtak az európai kupasorsolás kapcsán, az számomra felháborító.

„Ismeretlen ellenfelet kaptunk, így aztán felelőtlenség lenne azt állítani, hogy abszolút favoritjai vagyunk a párosításnak.” Mindezt Prukner László mondta, miután kiderült, hogy a Fradi az örmény bajnokság harmadik helyezettjével – tehát még csak nem is a bajnokkal -, az Ulisses FC-vel került szembe. A mindig, mindenki ellen nyerni akaró kecskeméti tréner, Tomoiszlav Sivics pedig egyenesen azt mondta, kész rémálom, hogy a kazah bajnokságban dobogós Aktobe lesz az ellenfelük. „Nagyon nehéz ellenfelet kaptunk., Nem is tudom, lehetett-e volna rosszabb a sorsolásunk” – reagált pontosan a tréner.

Na mármost kérem szépen, bár a magyar futball napjainkban valóban nem jár európai magaslatokban, azért az már pofátlanság, hogy két magyar kupaszereplő vezetői már most beszartak az örmény és a kazah ellenféltől. És főleg az felháborító, hogy az egyik csapat épp a Ferencváros. Kérdem én, mi értelme az egész európai kupaszereplésnek, ha a vezetők már egy kazah vagy egy örmény csapatnak sem tudnak örülni? Nincs annyi andorai – na jó egy akadt a Paksnak, melyen edzője egyenesen ki is mondta, hogy kötelező továbbjutniuk – san-marinoi, lichesteini csapat, amennyi nekünk kellene. Na és kérdem én, mit is szeretnénk elérni, felmutatni Európában, ha már egy örmény vagy egy kazah csapat ellen sem mi vagyunk az esélyesek? Mire készülnek, miért küzdenek akkor a magyar csapatok?

Na és miért, mitől szartak be a Fradi és a Kecskemét vezetői?

Fehér György

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr683004010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddypicker 2011.06.22. 12:47:02

jók a cikkek, de nem lehetne ezt a fekete hátteret lecserélni, mert hosszú távon nem igazán kényelmes. Ha innen megyek át világos felületre pár percig nem látom a képernyőt:))
süti beállítások módosítása