HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

A bundabotrányba keveredett játékos: Fehér György, három nap alatt megleszel

fehgyu 2013.09.25. 15:35

Érdekes üzenetet kaptam tegnap. Az üzenet az egyik, bundabotrányba keveredett játékos Facebook oldaláról érkezett. Hogy fenyegetés, vagy „baráti üdvözlet”? Mindenki döntse el maga….

P. Szabolcs legutóbb a Siófokban szerepelt, korábban megfordult a Vasasban, a Diósgyőrben, az MTK-ban a BKV Előrében és az Integrál DAC-ban is.

P. Szabolcs egyike azon futballistáknak, akiket a Központi Nyomozó Főügyészség gazdálkodó szervezettel szembeni kötelezettségszegéssel gyanúsított meg a Ferencváros-Siófok mérkőzéssel kapcsolatban. A vád szerint három másik társával együtt 20 ezer eurót kapott azért, hogy megfelelő eredmény szülessen a mérkőzésen.

P. Szabolcs egyike azon futballistáknak, akik Magyarországon nem játszhatnak, hiszen az MLSZ felfüggesztette játékjogukat, akik ellen büntetőeljárás folyik.

P. Szabolcs egyike azon futballistáknak, akiket a tiltás nem nagyon érdekel, akik több ezer eurós fizetés reményében osztrák vagy német alacsonyabb osztályú bajnokságokba kívánnak igazolni Persze mindezt úgy, hogy szép csendben elhallgatják, itthon miért is nem játszhatnak.

P. Szabolcs az a futballista, aki a következő üzenetet küldte tegnap:
„ Rossz lóra tettél te megkeseredett blogger……!!!Írjad a népszerű cikkeidet (amit naponta 2 ember megnéz):D:D népszerű vagy…..,mert ha nem igazolok ki, nem sokáig fogod, mert letiltalak (remélem, tudsz a sorok között olvasni!!;) ) 3nap alatt megleszel….. Kedves Fehér György:)”

Hogy ez fenyegetés, vagy „baráti üdvözlet”?
Aki tud a sorok között olvasni, az biztosan megérti.

Olvasd te is a mifocink.com oldalt, ahol saját cikkek mellett napi 4-5, a magyar futballal kapcsolatos hírt is találsz.

Fehér György

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr395533376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dade gábor 2013.09.29. 09:07:34

mi vagy te foci esztéta?te veréb verjem bele a szádba a faszomat te köcsög apád vert kiskorodba tuti azért éled ki magad itt te fasszopó te mindig másokat szidsz remélem jól beverik a pofád te kis anorexiás faszcibáló geci!! elkapják a faszodat meg lesz baszva a szád te szomorodott geci.
ja és a JÓ KURVA ANYÁDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!fasszopó

fehgyu 2013.09.29. 09:31:11

@dade gábor: annyira szeretem az ilyen hozzászólásokat, mert írójuk azt hiszi, engem minősít. Pedig saját magát :) Sok ilyet még.....szeretném....hügye
süti beállítások módosítása