HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Berki Krisztián végre igazat mondott: bevallotta, hogy hazudozik

fehgyu 2013.09.27. 16:56

Valamilyen oknál fogva a TV2 Berki Krisztiánból próbál sztárt, celebet faragni, ezért nincs olyan hét, amikor a Ferencvárostól és Vácról is botrányos körülmények, és milliós hiányt hátrahagyva távozó Berki ne jelenne meg a képernyőn. Tegnap ennek volt pozitív hozadéka is: végre elmondta, hogy össze-vissza hazudozik.

berki nokent4
Vajon mit gyakorolt Berki, amikor nőnek öltözött?

Az egyik, „ismert emberek” mindennapjait bemutató műsor után – ahol még véletlenül sem mutatták például azt, amint Berki átveszi a 42,5 milliós fizetési meghagyást, amit a bíróság ítélt meg John Marshallnak, mert Berki „elcsente” ezt a pénzt a váci focicsapat kasszájából – tegnap egy másik tv műsorban is feltűnt a cserék cseréjéből klubvezetővé majd nem is tudom mivé lett Berki.

De a tegnapi, „ismert emberek” és párjuk csatározásának hatalmas pozitívuma volt. Az egyik játéknál az volt a kérdés, ki hazudik többet, Berki vagy barátnője. Mindketten azt mondták, hogy Berki, mire a műsorvezető megkérdezte, miben szokott hazudni, mire a válasz a következő volt.
„Otthon nem szoktam. Mivel az élet többi területén gyakran élek a hazugság lehetőségével, otthon tényleg nem hazudok”

Sajnos, a műsorvezető nem „ütötte le a magas labdát”, nem kérdezett tovább, így nem tudhattuk meg, vajon az élet mely területein, mikor és legfőképpen miért hazudozik Berki, de az igazságot nagyjából mindenki ismeri.

A „nagyszerű műsorban” aztán Berkit még beöltöztették nőnek, igazán „jól” nézett ki. Sokan drukkolnak Berkinek, hogy kerülhet még olyan élethelyzetbe, ahol ezt nagyon fogják értékelni:

berki nokent

b

berki nokent2

berki nokent3

berki nokent5


És a műsorszám:

Olvasd te is a mifocink.com oldalt, ahol saját cikkek mellett napi 4-5, a magyar futballal kapcsolatos hírt is találsz.


Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr125536545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása