HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Ez ám a karrier: Monaco helyett Haladás

fehgyu 2013.08.30. 21:08

Úgy néz ki, egy időre véget ér egyik válogatottunk külföldi karrierje. Koman Vladimir nagy reményekkel igazolt az orosz bajnokságba, ahol tavaly még játszogatott, mostanában viszont a Krasznodar keretébe sem nagyon kerül be. Az oroszok állítólag kölcsönadják a játékost a Haladásnak.

A magyar válogatott 24 éves középpályása Szombathelyen nevelkedett, de legutóbb 2005-ben játszott a Haliban, mert nagyon fiatalon Olaszországba, a Sampdoriához került. Később az Avellino és a Bari együttesét erősítette.

Alig egy évvel ezelőtt aztán az akkor francia másodosztályú Monacóba igazolt, de vagy nem tudott állandó helyet kivívni magának, vagy nem volt elég türelme megvárni – megdolgozni érte -, hogy a csapatba kerüljön.

Tavaly nyáron aztán egészen az orosz bajnokságig menekült, az FK Krasznodarba igazolt.
Nem volt egy jó döntés.
Megnézhetjük, hol tart ma a Monaco – és kik játszanak a csapatba – és hol tart Koman.

A játékos, Egervári egyik nagy kedvence, a válogatottban alaptag, de idén az oroszoknál már közel sem az. Persze, senkit ne lepjen meg, ha a régi lemez kerül lejátszásra, ha az okokat keressük: új edző került a csapathoz, aki nem számít a magyar játékosra.

Ettől függetlenül meglepő, hogy a zuhanyhíradó szerint a Haladásba igazol, mert korábban elmondta, hogy nem szeretne hazatérni. Igaz, ez még mindig jobb, mintha az oroszoknál a kispadot koptatná, máshol pedig – sajnos ki kell mondani – nem kell.

Koman menedzsere ugyan azt mondta, nem tud az esetleges átigazolásról, Illés Béla, a Haladás sportigazgatója és kisebbségi tulajdonosa közölte: valóban felvetődött a játékos kölcsönvétele, mert Artner Tamásnak feltűnt, Koman mostanság nem kap játéklehetőséget Oroszországban, és az ő ötlete volt a hazacsábítása, de tárgyalásokat még nem kezdeményeztek az FK Krasznodarral.

És mielőtt bárki jönne azzal a kamu dumával, hogy itthon fél év alatt újra felépíti magát – a Krasznodar egyelőre csak kölcsönadná a középpályást – mert ezt már százszor eljátszottuk más játékosokkal.

Fehér György

Ha akarod tudni, az elmúlt években melyik játékosunk volt, akinek egy kicsit sikerült újra felépítenie magát az NB I-ben, illetve ki az, aki a Haladásban külföldi csapat kölcsönjátékosaként szerepel, klikkelj ide: http://www.mifocink.com/?p=343

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr275485344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása