HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Az Újpesttel csak szórakozott a belga szakember

fehgyu 2012.01.13. 20:42

Talán Újpesten rosszul érezték magukat, hogy most minden rendben van a csapatnál, hogy az igazolások mellett nincs valami negatívum, amiről folyamatosan cikkeznének az újságok.

Na, most gondoskodtak arról, hogy egy fél ország rajtuk röhögjön.

Alig egy hónappal ezelőtt bejelentették, hogy ez egyik legjobb belga szakember érkezik a lilákhoz ügyvezetőnek, de belga most köszönte az újpesti kalandot, és máris továbbállt.
Filips Dhondt portfóliója szerint valóban olyan szakembernek tűnt, akivel csak nyerhetnek Újpesten, akinek a vezetésével oda kerülhetnek – ha nem is rögtön – ahol egy Újpest kaliberű és múltú magyar csapatnak tartoznia kell. Ráadásul az úriember is elmondta, hogy milyen nagy megtiszteltetés számára, hogy Újpesten dolgozhat, és hogy mostantól aztán tényleg csak a lilák számítanak.
Na ez a nagy lendület egy, azaz egy hónapig tartott.
Egy olyan hónapig, melyben volt egy karácsony és egy szilveszter, és azt azért még véletlenül se gondolja senki, hogy a belga úriember Budapesten töltötte az ünnepeket. Most kezdődne az igazi munka, de a derék belga úgy gondolta, ideje tovább állni.
Újpesten így gyorsan be is jelentették, hogy Filips Dhondt az AS Monacóhoz távozik. Persze, értem én, hogy ott minden bizonnyal több pénzt kap, na meg Monaco mégsem Budapest IV. kerülete, de amit ez az ember meg mert csinálni, az több, mint felháborító.
Dhondt ugyanis néhány hete került Újpestre, de most azt mondta, a Monaco felkéréséről már hetek óta tudott, és családjával közösen döntött arról, hogy Franciaországba költözik.
Vajon mit jelent a néhány hét?
Újpestre „igazolása” előtt már tudott az érdeklődésről, csak nem érezte biztosnak azt a lehetőséget, és nem akart két szék közé a földre esni, így igent mondott az Újpestnek, és most meggondolta magát?
Vagy esetleg előbb írt alá Újpestre, és az után érkezett a monacoi ajánlat? És azt a fair play „szellemében” el is fogadta azt annak fényében is, hogy friss állása volt a liláknál?
Talán mindegy is melyik változat az igaz, mert történt bárhogy is, mindkét eljárás undorító!

Fehér György

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr643543529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurka79 2012.02.05. 16:39:38

Szembesült a magyarországi viszonyokkal.
süti beállítások módosítása