HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Öt sorban elintézve!

fehgyu 2011.09.17. 13:02

Öt sor!
"A FourFourTwo futballmagazin és a Puskás Labdarúgó Akadémia vegyescsapata a Nemzeti Sporttal játszott meccset szerda este Felcsúton, amelyre Paulo Sousa-t is meginvitálták.
– Szívesen fogadtam a meghívást. A mérkőzés közben, a játék hevében összeütköztem az ellenfél játékosával, ez sajnos bármilyen meccsen előfordulhat. Sajnálom, hogy Bence megsérült, mielőbbi felépülést kívánok neki. – mondta ........, a Videoton "edzője"."
Ennyit ér a Videotonnak az e heti botrány.
Öt sorban 49 szó!
Köztük a "A mérkőzés közben, a játék hevében összeütköztem az ellenfél játékosával, ez sajnos bármilyen meccsen előfordulhat" mondat.
Ami másik huszonegynéhány ember szerint hazugság.
Játék már nem folyt a pályán, csak szóváltás, mezrángatás, fejelés. A magyar bajnokcsapata "trénere" egy barátságos meccsen lefejelte a Nemzeti Sport újságíróját. Persze, csak az után, hogy négy kísérletből egyszer sem tudta "agyonrúgni".
Lehet, hogy ennyivel megelégedett volna, de nem sikerült neki.
A Videoton "nagyszerű", "eredményes", és mint a héten egy fejessel, egy köpéssel, és ezzel az - állítólagos - hazugsággal - primitívségét bizonyító "edzőjének" ennyit ér, ennyit jelent a dolog.
Nagyobb baj az, hogy a Videoton vezetőinek is ennyit jelent ez a dolog.
Garancsi István, a klub tulajdonosa a héten az origónak azt nyilatkozta, hogy a Strum elleni BL. meccsen az osztrákok szája tátva maradt, amikor megláttak a VIP. termüket, mert nem hitték el, hogy Magyarországon ilyen európai színvonalú kiszolgálás lehet.
Ha most esetleg elolvasták az osztrákok ezt a történetet, és azt, hogy a klub miként reagált erre, akkor bizonyosan "bezárult" a szájuk.
Vagy mégsem. Inkább újra tátva maradt.
Mégpedig azért, hogy egy ilyen, európai színvonalú VIP teremmel büszkélkedő magyar bajnokcsapatnak miként lehet ilyen balkáni színvonalú, primitív edzője.

Fehér György
 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr863233861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása