HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Bravó Prukner! – Lisztes a Fradiban

fehgyu 2011.06.17. 18:32

Úgy látszik Prukner Lászlónak elég volt egy év, hogy rájöjjön, a Fradiban a légiósók és az aktuális közönség-kedvencek mellett kell néhány olyan játékos, aki igazi FRADISTA. Akit akkor sem szidnak a szurkolók, ha rosszul játszik, aki a Zöld Sas emberi megtestesítője. Lipcsei Péter és Dragóner Attila ilyenek voltak, de visszavonultak. Maradt Balog Zoltán, de az edző számára egyértelmű volt: körbe kell nézni, ki lehet ilyen igazi vezért. A döntés egyértelmű volt. A magyar élvonalban ugyan csupán egy ilyen játékos játszik.

LISZTES KRISZTIÁN.

A játékos, aki 1993-ban tizenhét évesen játszotta első mérkőzését a Ferencvárosban, s 1997-ben vágott bele a légiós életbe, a német VfB Stuttgart, majd a Werder Bremen és a Mönchengladbach alkalmazottja volt. 2008-ban hazajött az akkor az NB II-ben szereplő FTC-be, ám fél év után a REAC-hoz igazolt, majd megjárta a szintén német Hansa Rostockot, a Paksot, tavasszal pedig a Vasast erősítette. Lisztes a felkészülést a piros-kékekkel kezdte meg, de ma már újra az Üllői úton járhatott. Bár a hírt a Fradi részéről még senki nem erősítette meg, a másik oldalról Erdős László, az angyalföldiek stratégiai igazgatója elmondta fájó szívvel mondanak le a középpályásról, hiszen a Vasasnak is része van abban, hogy a játékos ismét magára talált, de az FTC vezetői egyfajta imidzsépítés részeként szeretnék egykori játékosukat ismét a IX. kerületben tudni. Prukner ezzel tényleg igazi Fradistává vált. Nemcsak azért, mert igazi „sast” hozott a Fradi szurkolóknak, hanem azért, mert így lehetőséget ad egy játékosnak, hogy abban a mezben bizonyítsa tehetségét, tudását, amely még mindig a legtöbbet jelent számára. És azért, mert nyitva hagyja a kiskaput: ha Lisztes egyszer a visszavonulás mellett dönt, akkor egykori csapattársait – az új Fradi ikonok – követve az Üllői úton teheti ezt meg. Bravó Prukner! 

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr582993164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása