HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Héger Józsefnek és Berki Krisztiánnak köszönhetően teljes a káosz Vácon

fehgyu 2013.02.23. 14:24

A váci káosz csúcspontjához érkezett. Ma Magyar Kupa meccset játszana a csapat a Videotonnal. a 14 órakor kezdődő mérkőzésre a Videoton cikkem írásakor 13 óra 49 perckor a pályán melegít. A váci játékosok viszont biztosan nem állnak ki a meccsre. Telefonon sikerült elérni az egyik futballistát, aki 13 óra 48 perckor azt mondta, amíg Héger József a csapat körül van, ők nem játszanak. A játékos emellett elküldte a magát tulajdonosnak valló Héger azon e-mailjét, melyben megfenyegeti a játékosokat.

Berki Krisztián nyáron tűnt fel Vácon, már akkor megírtam, ez akár a váci futball végét is jelentheti. Az Üllői úton is pénzek eltüntetésével vádolt egykori Fradi „vezér” hozott is egy angolt, aki eddig mintegy 100 milliót utalt át Héger József egykori (mostani) tulajdonosnak. Berki állítólag ennek nagy részét zsebre tette, de Héger József sem szegényedett el az elmúlt időszakban. Az angol azonban akkor esett pofára, mikor kiderült, ezért a pénzért nem tulajdonjogot vásárolt, csak befektető lett.
Befektető, ám az általa utalt pénz nagy részét sosem fordították a csapatra. Így Héger József még mindig tulajdonosnak vallja magát. Tulajdonosnak, aki egyetlen fillért sem áldoz a csapatra, aki nem ad fizetést, viszont fenyegeti a játékosokat.
Télen aztán igazi káosz alakult ki, aminek csúcspontja a Videoton elleni Kupamérkőzés. Az egyik, neve neve elhallgatását kérő játékost 10 perccel a hivatalos kezdés előtt sikerült elérni telefonon.
- Lesz meccs?
- Biztosan nem játszunk. De nem csak a Vidi ellen. Ez a csapat addig nem lép pályára, amíg Héger József itt van. De ha akarnánk, sem tudnánk játszani, mert nincs mezünk. Héger József, aki tulajdonosnak vallja magát, nem hozott felszerelést. ennyire figyel oda a csapatra.
- Úgy tudom, hogy a stadiont sem használhatnák. Igaz ez?
- A csapatnak nincs használati engedélye a Stadionra. Erre a meccsre viszont megkapta volna, mert az önkormányzat 500 ezer forint bérleti díjért odaadta, ám Héger József 37 ezer forintot utalt át. Ő úgy gondolta, ebből is meg lehet oldani. Talán nem csodálkozik senki azon, hogy minket játékosokat sem akartak beengedni a stadionba.  Ám hogy mennyire pénzéhes ez az ember mutatja: 2000 forintos belépőjegyet akar szedni a szurkolóktól.
- Egyes internetes oldalakon az jelent meg, elég játékosa sincs a csapatnak…
- Összesen tizenhárman ülünk az öltözőben, ebből hét játékos sérült. És van, akinek nincs érvényes játékengedélye.
- Mikor kaptatok utoljára fizetést?
- Héger József senkivel nem kötött profi szerződést. Itt mindenkinek amatőr szerződése van, így az NBII-ben nem fizetésért, hanem költségtérítésért játszunk. Emlékszem, amikor idejöttem Berki Krisztián a csillagokat is oda ígérte. Mondta, csak az MLSZ kijátszása miatt kell amatőr szerződés, de lesz pénz. Héger József viszont tavaly áprilisban kijelentette, egyetlen fillért sem tesz a váci fociba. Legalább ezt be is tartja. Az angol pénzét eltette, mi tőle nyolc hónapja egyetlen fillért sem kaptunk. Úgy, hogy az angol majd 100 milliót utalt eddig. Hatalmas lenyúlás folyik Vácon. Volt olyan edző, akinek két szerződése volt, az egyikben 150 ezer, a másikban 700 ezer forint szerepelt. Ezt juttatták el az angolnak, aki utalta minden hónapban a 700 ezret, de az edző csak 150 ezret kapott – ha megkapta. A többit Berki és Héger tette el. Volt olyan buszsofőrt, akinek Berki azt mondta, csak akkor szállíthatja tovább a csapatot, ha az 500 ezer helyett másfél millióról állít ki számlát. A buszos ezért pluszban kapott még 150-200 ezer forintot, a többit Berki és Héger tette el. Ráadásul Héger József olyat talált ki, amilyen még nem volt a magyar labdarúgásban: azt mondta, ha a csapat kiesik az NBII-ből, a játékosoknak kártérítést kell fizetniük felé. Áldatlan, káoszos állapot ez, pedig mindenki elhiheti, mi játszani akarunk. A bajnokságban a hatodik helyen állunk, a Magyar kupában a Videoton ellen játszhatunk volna, ahol mindenki megmutathatja volna magát. De ez a pénzéhes Héger elvette tőlünk az esélyt, és ez bánt minket a leginkább. De az nem lehet, hogy ez így menjen tovább.
Berki Krisztián nyáron igazi profizmust ígért – mert, ahogy mondta, ő profi.
Nem hazudott.
Profin ellopták az angol befektető pénzét.
Profin tönkretették a váci futballt.
Profin elvettét a lehetőséget a játékosok elől.
Végezetül álljon itt két e-mail, amit Héger József küldött a játékosoknak.
Tanulságos olvasmány lesz.


Tisztelt Címzettek!

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a „Váci foci” jelenleg nehéz időket él, melynek ti is részei vagytok.
Ez a helyzet senki számára nem könnyű, de a megoldásra kell törekednünk. Mint ahogy a 13-án kelt tájékoztatásban is szerepel, miszerint a Kft. vezetés mindenkit kért a körültekintésre,
„Mindenkit kérnék, hogy óvakodjon a szerződésszegő magatartástól a saját érdekében.
A Dunakanyar-Vácnak egy szerződéses edzője van ez nem más, mint Nagy Tibor, neki mint kontaktusa, mint pedig képesítése van a feladat ellátásához, illetve a pozíció betöltéséhez.”
ennek ellenére ezt senki nem vett tudomásul és nem e szerint járt el.

Kedves Játékosok!
Kérem, hogy mindenki a jelen levélre válaszként írásban nyilatkozni szíveskedjen, hogy a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft-vel kötött amatőr sportszerződésben vállaltakat a továbbiakban be kívánja e tartani, vagy sem.
Amennyiben 2013. február 19. 15:00 nem érkezik válasz levelünkre, azt nemleges válasznak tekintjük és az azzal járó következményeket mindenkinek viselnie kell. Várom mindenki megtisztelő válaszát, hogy ezen fontos kérdés után megkezdhessük a tavaszi munkára való felkészülést.

 Tisztelettel:                           Dunakanyar-Vác L. Kft vezetőség

 Tisztelt Címzettek /Kedves játékosok!
Jelen üzenet egy tájékoztatás, melyben foglaltak arra szolgálnak, hogy a tévinformációk és félretájékoztatások ellenére mindannyian meghozhassátok saját magatok a döntést jövőtökkel kapcsolatban.
A tények: 4 játékos (Kiss Róbert, Palásty Dávid és Norbert, valamint Berki István) kivételével mindenkinek az MLSZ által elfogadott szerződése a Dunakanyar- Vác Labdarúgó Kft-vel van, bármely más kontaktus vagy ígérvény hamis és a Szövetség által nem elfogadott. (itt utalnék arra, hogy mindenki gondolkodjon el, hogy ezen szerződés megkötésére ki vagy kik kértek meg titeket)
A mellékletben csatoltan található egy szerződés, amelyhez hasonló mindenkinek van!
Ez azt jelenti, hogy 2013.06.30-ig a Dunakanyar-Vác kötelékébe tartozik és a szerződésben foglaltak szerint érdemes eljárnia.
Mindenkit kérnék, hogy óvakodjon a szerződésszegő magatartástól a saját érdekében.
A Dunakanyar-Vácnak egy szerződéses edzője van ez nem más, mint Nagy Tibor, neki mint kontaktusa, mint pedig képesítése van a feladat ellátásához, illetve a pozíció betöltéséhez.
Tisztában vagyunk vele, hogy ez a helyzet, ami kialakult nem a játékosok azaz a Ti hibátok következtében alakult ki most itt, és azzal is, hogy mindent megtettetek, hisz szép ősz áll mögöttetek.
Ezért is kell most, a jelenlegi érdekek figyelembevételével olyan döntéseket hozni, hogy azzal sem a Dunakanyar-Vác sem pedig a játékosai érdekei ne sérüljenek hosszútávon, viszont az esetleges szerződést megszegő bármely magatartásformából származó anyagi kárt a Kft áthárítja.
Kérlek Titeket a felkészülés további részét is az előre meghatározott program szerint a továbbiakban is látogassátok az edzéseket.
Hiszen az első erőpróba jövő héten kerül megrendezésre, ahol mindenkinek lehetősége nyílik, hogy megmutassa magát. Nincs is erre jobb lehetőség, mint Magyarország kirakatcsapata a Videoton elleni Kupamérkőzés.
Higgyétek el sokaknak még a lehetőségük sincs, hogy megmutathassák magukat, Nektek itt van és éljetek vele, hiszen hosszú út és sok munka árán kerültetek ide. NE HAGYJÁTOK VESZNI!
Tisztelettel:
                           Dunakanyar-Vác L. Kft vezetőség

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr175100207

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Banánhéjjal dobálták meg a hégert! 2013.02.23. 21:33:29

Banánhéjjal dobálták meg Héger Józsefet a Vác állítólagos tulajdonosát a Vác focistái. Hogy miért? Talán azért mert még sohasem látták és félreértették a nevét, vagy, és ez valószínűbbnek tűnik: nem volt pénzük banánra. Belőlük élnek és értük küzdenek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nuuk 2013.07.07. 19:40:43

"A Dunakanyar-Vácnak egy szerződéses edzője van ez nem más, mint Nagy Tibor, neki mint kontaktusa, mint pedig képesítése van a feladat ellátásához, illetve a pozíció betöltéséhez.”"

Ha legalább ismernék a mint és a mind szavak közötti különbséget...

Nem szoktam nyelvtannáciskodni, de ez most megütött.
süti beállítások módosítása