HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Faragó Attila megint hülyíti a népet

fehgyu 2012.03.26. 13:29

A Vasas Híd tulajdonosa eddig arról volt ismert, hogy lényegében elérhetetlen volt, na meg arról, hogy mindenkinek tartozott, akinek csak lehetett. Nem fizette ki a játékosokat, a légiósok albérletét, de még a mentőszolgálatot sem.
Szerinte viszont az újságok felnagyítják a problémákat, és a Vasas az öt legstabilabb lábakon álló magyar egyesület között van.
Ez nevetséges, főleg egy héttel az után, hogy a játékosok nem is akartak kiállni a Győr elleni mérkőzésre, mert hónapok óta nem kaptak fizetést. Hálát is adtak az égnek, amikor kiderült, Faragó végre valahára eladja a klubot egy olyan tulajnak, akik nem lehetetleníti el a futballistákat, aki – legalábbis reményeik szerint – rendesen adnak fizetést. György Tamás az új tulaj(?), a Kubala Akadémiát üzemeltető cég tulajdonosa már el is mondta elképzeléseit, míg a múlt héten épp ezen az oldalon jelent meg először, hogy Faragó által átvert német cégcsoport még pereli is a Vasast, mert bár a kézfogás állítólag megtörtént, mégsem az övék lett a Vasas.
Ma újabb fordulat állt be az ügyben.
Faragó ugyanis kijelentette, mégsem adja el a csapatot.
Gondolom, mennyire „örülnek” ennek a hírnek a játékosok.
Faragó azt mondta, hogy amíg nem látja biztosítottnak a Vasas jövőjét, addig nem adja át senkinek.
Könyörgöm, pont azért nincs biztosítva a Vasas jövője, mert nem adja át senkinek. Sőt, nehogy nem adja át, lényegében tönkreteszi. (És ugyan ezt csinálja a Nyíregyházával is.)
És ez még akkor is így van, ha a hírek szerint a játékosok pénteken elég nagy összeghez jutottak, miután a tulajdonos átutalta a tartozások nagyobb részét. Persze, nem kellett volna egyszerre ennyi pénzt utalni, ha tartja magát azokhoz a szerződésekhez, melyeket ő maga írt alá.
A bohózat tehát tovább folytatódik, kiegészítve azzal, hogy Faragó immár nemcsak tulajdonosa a csapatnak, de ő látja el az ügyvezetői feladatokat is.
Pedig a klub, a játékosok, sőt, talán maga Faragó Attila is akkor járna a legjobban, ha végre valahára kiszállna a Vasas futballból, mert az elmúlt egy évben lényegében a tönk szélére vezette a futballcsapatot.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr34341098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása