HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

A Ferencváros góllövő csatára

fehgyu 2011.10.30. 21:07

Ferencváros - Újpest:
A Fradi szép akció végén megszerezte a vezetést! Somália és Pölöskey Péter volt a főszereplő: a brazil támadó lefejelte a labdát magyar társának, majd kényszerítő után visszakapta, és elfutott a bal szélen. Pontosan passzolt középre az alapvonal közeléből, és Pölöskey estében Balajcza Szabolcs kapujába lőtt.
Szolnok - Ferencváros:
Pölöskey Péter újabb tétmérkőzésén volt eredményes: a 9. percben Aleksandar Jovanovic ballal zseniálisan szolgálta ki a leshatárról kilépő 23 éves támadót, aki elegánsan lőtt a kilépő Modla Sándor felett a kapuba.
Siófok - Ferencváros:
A 26. percben váratlanul vezetést szerzett a Ferencváros: Mark Otten 40 méteres előreívelését Pölöskey Péter az ötös sarkáról háttal fejelte a bal felső sarokba.
Három meccs, három gól, egy gólszerző.
Pölöskey Pétert egy éve majdnem kirúgták a Fradiból, sőt, egy időre kölcsön is adták a REAC-nak.
Lehet, van olyan klub, ahol már nem lenne a csapat tagja.
Hogy miért?
Mert Pölöskey Péter szemtelen fiatalságához, szemtelen flegmaság, néha szemtelen viselkedés, talán egy kicsit szemtelen nagyképűség párosul.
És szerencsére szemtelen tehetség.
És ezt vette észre Lipcsei Péter a zöld-fehérek második csapatának edzője, aki adott neki még egy esély. És ezt vette észre Kutasi Róbert, a REAC sportigazgatója, aki talán fiaként istápolta a futballistát, amikor a sárga-kékeknél volt kölcsönben. És ezt vette észre Détári Lajos, a csapat szakmai igazgatója is, amikor a Fradihoz került.
Persze, Pölöskeynek nincs könnyű dolga: meg kell küzdenie a egy névvel, és ez - mármint hogy valakinek az édesapja zseniális futballista volt, és Pétert talán sokan talán hozzá hasonlítják - eddig Magyarországon nem sok mindenkinek sikerült.
Talán ez a magyar közeg miatt van.
Pölöskey viszont - legalábbis elmondása szerint - akkor is tudta, mit akar, amikor sokan már úgy hitték, egy újabb tehetség tűnik el a süllyesztőben.
Ő a Ferencváros csatára akart lenni - akkor is, amikor a REAC csatára volt.
Kellett hozzá Kutasi, Lipcsei, Détári, és kellett hozzá Pölöskey Péter, de....
Ma már ő a Ferencváros - góllövő - csatára.

Fehér György
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr223341099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása