HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Négy év

fehgyu 2011.06.12. 18:52

Az első sokk után egyre többen, és egyre hevesebben kezdték el magyarázni, miért is jó, hogy Dzsudzsák Balázs az orosz bajnokságba szerződött. Sokan, sok fórumon elmondták, hogy az orosz pontvadászat erősebb a hollandnál, és Balázs szakmailag fejlődni fog.

Persze, volt, aki ki merte mondani azt, amit mások nem. Détári Lajos például kerek-perec megmondta, hogy Dzsudzsák csak azért hozott jó döntést akkor, amikor Dagesztánba szerződött, mert nem olyan jó futballista, hogy Európa élcsapataiban játsszon. Döme hozzátette, Dzsudzsák nagyszerűen felmérte, esélye sem lenne a kezdő csapatba kerülésre mondjuk egy Juventusba, vagy épp a Real Madridba – azért ezeket a csapatokat említem, mert ezekkel hozták hírbe – és mivel kispadozni nem akar, elmegy inkább pénzt keresni egy olyan csapathoz, ahol játszhat is. Persze, sokan emlékeznek még Huszti Szabolcs esetére, aki szintén játszani – na meg sok-sok pénzt keresni – ment a Zenitbe, aztán az elmúlt egy, másfél éve még csak a pálya közelébe sem ment tétmeccsen – vagy legalábbis nem sokat. Azért sokan bíztak abban, hogy Balázsnak legalább volt annyi esze, hogy belátható időtartamra szerződik a Mahacskalához, ám már az is kiderült: a játékos 4 évre írt alá az orosz csapathoz. Csak reménykedni tudok abban, hogy fél év múlva nem érkezik egy új edző, vagy épp egy év múlva nem érkezik még 10 új sztár a csapathoz, és Balázs nem jut arra a sorsra, mint Huszti. Mert akkor bizony négy év alatt keres majd 4 milliárd forintot – persze, ha megkapja a pénzét, és a csapat tulajdonosa nem került nézeteltérésbe mostani társaival (azért tudjuk, mire gondolok) – de végleg eltűnik.

Pontosabban – és most sokan rosszindulatúnak fognak tekinteni – azt mondom, Dzsudzsák megérdemli a sorsát. Akármi legyen is az. Viszont egy új reklámkampányt már elindított: az interneten ugyanis holnaptól kapható az „idősebb vagyok, mint Dzsudzsák csapata” feliratú póló.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr992978358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása