HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

A király mégsem király

fehgyu 2012.07.20. 15:51

„A váci futballklub meghatározó tulajdonosának képviselője sajnálattal jelentette be a klub vezetésének azt a hírt, amelyet most közlünk. A Berki Krisztián nevével fémjelzett befektetői csoporttal a tárgyalások sajnos eredménytelenül zárultak. Számos személyes egyeztetést követően a klub vezetése a tegnapi napig adott határidőt saját magának és a befektetőjelöltnek a tárgyalások befejezésére és az adásvételi megállapodás aláírására. A tegnapi napon a megállapodás nem jött létre, a befektető nem tudta vagy nem kívánta a szükséges forrást biztosítani, illetve olyan forrást (közvetítési jogdíj) is be kívánt vonni a finanszírozásba, amely felett csak a klub jogosult rendelkezni, ennek aláírását pedig sem a jog, sem pedig a sportszerűség nem engedte. Ezért – és annak érdekében, hogy tőkeerős, szakmai és pénzügyi vonalon egyaránt sokat nyújtó befektető tulajdonába kerülhessen a klub – új partnert kísérlünk meg felkutatni, okulva a mostani tárgyalások tapasztalataiból pedig csak akkor engedünk bárkit a csapat közelébe, ha már felmutatta a szükséges forrásokat. Az edzéseken, illetve a mai, DVTK elleni edzőmérkőzésen a szerződéssel rendelkező és jogszerűen állományban lévő Híres Gábor vezeti a csapatot”
Mindez a Vác labdarúgócsapatának hivatalos közleményében olvasható.
Kiderült tehát, hogy a király mégsem király.
Hogy Berki Krisztián egy nagy senki – legalábbis a magyar labdarúgásban.
Kiderült, hogy Berki egyáltalán nem profi, mint ahogy azt korábban állította, sokkal inkább egy kókler.
Na és persze várom azt a sajtótájékoztatót, melyen bejelenti, mégsem ő lett a király Vácon.
Mert amikor a Fradit akarta nulla forintból megvenni, akkor szép nagyszámú ilyen rendezvényt hívott össze, ám amikor kiderült, hogy ott is csak hülyítette a népet, mert nem állt ki az újságírók elé.
Amikor most Vácon akart üzletet csinálni - nyilván, ez csak neki és a hozzá közel állóknak lett volna üzlet, a váci futballnak nem - akkor is gyorsan összetrombitálta a média munkatársait, de gondolom, most is elmarad majd a záró sajtótájékoztató.
Azért kiderült az is, hogy Vácon is vannak olyan vezetők, akik nem hisznek el mindent.
Akiket nem lehet hitegetni, akiket nem lehet átvágni.
Berkinek is csak két hétig sikerült.
Remélem, hogy ez a kis kaland sokat ér majd.
Sokat a többi klubvezetőnek. Hogy tanulnak a másik hibájából és soha, senki nem áll ezek után szóba Berki Krisztiánnal.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr714668325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása