HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

FAIR PLAY

fehgyu 2012.05.05. 11:49

Nem szoktam ezen az oldalon külföldi fociról írni, most mégis megteszem egy rövid szösszenet, és egy videó erejéig.
Nálam ugyanis már megvan az idei nemzetközi fair play díjas csapat.
Méghozzá az arab világból.
Az ázsiai Bajnokok Ligájában az Al Nasr a Sepahan csapatával mérkőzött. 1-0-s vendég vezetésén a hazaiak egyik védőjét a nemes szervénél találta el a labda, melynek következtében ki is dőlt a sorból. A hazaiak kirúgták a labdát, amit azt a Sepahan egyik játékosa vissza is passzolta.
Illetve csak passzolta volna, ha csatártársa, az albán Sukaj le nem csapott volna a játékszerre. A támadó megpróbált gólt szerezni a döbbenten és értetlenül álló védők között, mikor az Al Nasr kapusa lerántotta.
A játékvezető a kapust kiállította, jöhetett a büntető. Ekkor Zlatko Kranjcar (Niko Kranjcar édesapja és a Sepahan edzője) utasítást adott a büntetőt lövő játékosának.
Az eredmény a videón látható.
Remélem azok is látják, akik odaítélik a fair play díjat.
És remélem a magyar játékosok és edzők is példát vesznek  - na nem a büntetőt kiharcoló csatár teljesítményéről – erről.

Fehér György

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr224489902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása