HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Semmit nem érő légiósok

fehgyu 2012.04.22. 11:05

Kiesett az ZTE.

Ez most már biztos – igaz, ez talán már jó rég óta mindenki számára biztos.

De ezt a kiesést a játékosok nem tudták emelt fővel elviselni.

A tegnapi Videoton elleni összecsapáson többen a játékvezetőre és az asszisztensére támadtak, egy megadott büntető miatt. Mintha ők tehettek volna arról, hogy a zalai futbalisták egyetlen nyomorult győzelmet sem tudtak összehozni a most zajló bajnokságban.

Mert itt nem arról van szó, hogy a ZTE épphogy kiesett a bajnokságból, itt arról van szó, hogy eddig egyetlen alkalommal sem mehettek be a meccs után az öltözőbe, hogy nyertek.

De nézzük mi is történt:

A mérkőzés 36. percében Gyurcsó Ádám tört be a 16-oson belülre a jobb oldalon. Az alapvonal közeléből megpróbált középre adni, de Giorgi Ganugrava blokkolni tudott, csakhogy estében kézzel hozzáért a labdához, amiért Oláh Gábor játékvezető büntetőt ítélt.

sokszor megnéztem a felvételt, és igen, én is ismerem a kéz keresi a labdát, vagy a labda a kezet elméletet, de azt gondolom, ez a világ összes pályáján büntető volt.

Ezek után azonban olyan történt, amely az utcák-terek bajnokságban szokott.

Az hagyján, hogy a hazai játékosok reklamálni kezdtek, ám Panikvar a labdával mellbe is rúgta az asszisztens. Remélem, ezek után ő sosem játszhat már semmilyen szintű magyar bajnokságban.

Igaz, Oláh játékvezető ezek után hatalmasat hibázott, mert nem a bűnöst, hanem Milan Bogunovicsot állította ki, és bizony ez is példátlan.

Sőt, ezek után Jahic is mehetett zuhanyozni, mert megtámadta a játékvezetőt, és azt kell mondanom, a csapat vezetői sem mutattak példát. Németh Ottó technikai vezető, ahelyett, hogy csitította volna a kedélyeket, maga is a kiállítás sorsára jutott, a mérkőzés ezek után pedig már semmilyen izgalmat nem hozott.

Tudom, nehéz elviselni, hogy ebben az évben semmi, de tényleg semmi nem jött be a ZTE-nek, de kikapni, és kiesni is lehet emelt fővel.

És még valami. A ZTE tegnap a következő összeállításban lépett pályára: Jahic, Kocsárdi, Szalai, Bogunovics, Hídvégi, Nicorec, Gunagrava, Panikvar, Brkics, Pavicsevics, Balázs.

A kezdő 11-ből heten külföldiek, akik immár egész évben bizonyították, hogy igenis a magyar tehetségektől veszik el a helyet.

Nem olyan légiósok ők, akik előre viszik a csapat szekerét, mint teszik azt Győrben vagy épp Debrecenben a légiósok.

A zalai külföldiek semmi hasznosat nem csináltak, a most futón bajnokságban nyolc döntetlenre voltak képesek.

Ennyit talán – ha nem többet – magyar fiatalokkal, uram bocsá, zalai ifistákkal is elértek volna.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr924466122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása