HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Vicc az egész MLSZ

fehgyu 2012.03.21. 13:55

Már eddig is káosz volt az úr a Fáy utcában, de a főszereplők tegnap még mélyebbre süllyedtek a pocsolyába. A hírek ellentmondásosak, állítólag még pofonok is elcsattantak.
Vicc az egész, de mit várunk akkor, ha olyan szövetségi döntések születnek az ügyben, ami felháborító. Az elmúlt hetekben egymást érték a botrányosabbnál botrányosabb történések a Vasasnál, ám az MLSZ csendben maradt. Nem nyilvánított véleményt, nem büntetett senki akkor, amikor kiderült, fizetést csak elvétve kapnak a játékosok.
Illetve egyszer már hozott egy vicces döntést: az MLSZ szerint nem a Vasas a felelős azért, hogy tartozik egykori edzőjének, Komjáti Andrásnak.
Akkor is megkérdeztem, most is megkérdezném: akkor ki a fene a felelős.
Ezen túllépve kíváncsian vártam, mikor szólalnak meg futballunk nagyhatalmú urai, mikor emelik fel hangjukat egy magát üzletembernek valló tulajdonos, Faragó Attila ámokfutása ellen, aki egy időben két csapatot tesz tönkre.
Úgy néz ki, most elérkezett az idő.
A nagy baj csak az, hogy a szövetség fegyelmi bizottsága saját magát röhögtette ki a következő döntéssel:
A FEB elnöke által kijelölt fegyelmi tanács (FT) Ilizi Lubost, Tóth Mátét, Görgényi Dávidot, Takács Zoltánt, Katona Mátét, Csoór Patrikot, Varga Gábort, Bárányos Zsoltot, Kovács Dánielt, Hercegfalvi Zoltánt és Boda Józsefet, a Vasas Futball Kft. sportszervezet labdarúgóit írásbeli megrovásban részesítette, mert sportszerűtlen magatartásuk - amellyel a Vasasnál kialakult helyzet miatt tiltakoztak - miatt a Győri ETO elleni mérkőzés 7 perc késéssel kezdődött el.
Kérdem én, milyen büntetést kapott a tulajdonos, aki emberek megélhetésével játszik.
Kérdem én, az MLSZ szerint milyen lehetősége van a játékosnak felhívni a figyelmet arra, hogy szerződésszegést követnek el ellene?
Milyen büntetést kapott Faragó, mert hetek, hónapok óta nem adott fizetést, sem Angyalföldön, sem pedig Nyíregyházán, pedig erre szerződés kötelezi. És ennek a szerződésnek a betartatása pont az MLSZ feladata lenne.
Vicc ez az egész MLSZ, amely szervezet ezzel a döntéssel továbbra is adja a lovat Faragó alá, azt sugallva, hogy bármit megtehet, úgysem büntetik meg.
De Faragó Attilától is kérdeznék.
Kedves Faragó úr, milyen gondolatokkal kell fel minden reggel?
És vajon szembe köpi-e magát a tükörrel szembe állva?
Mert én bizony megtenném, ha így viselkednék. 

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr134330588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása