HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Aczél volt a REAC edzője, amikor elcsalták a csapat meccseit

fehgyu 2012.02.17. 20:29

S. Balázst Egerben állították elő. Ő a legújabb gyanúsítottja a bundabotránynak.És ez egy újabb kapcsolatot fed fel két fogadási csalással gyanúsított ember között.
S. Balázs a vád szerint ugyanis 2007 szeptembere és 2008 májusa között a REAC meccseit csalta el.
Ki nem találják, hogy akkor ki volt a REAC edzője…
Aczél Zoltán.
Az az Aczél Zoltán, aki a vád szerint „eladott” néhány Siófok meccset, aki miután a Haladáshoz került, első ötlete az volt, hogy a szombathelyiek igazolják le azt a Sütő Lászlót, aki előző csapatánál, Siófokon főszerepet vállalt a bundázásban.
Persze, azon már nem lepődöm meg, hogy Aczél semmit nem tud a REAC-os csalásról. Sőt, megdöbbent rajta.
„A kispadon ülve nem vettem észre olyan jeleket, amelyek arra utaltak volna, hogy a futballistáim közül nem mindenki szeretne győzni" – mondta a pepsifoci.hu-nak.
Persze, Aczél ugyanezt mondta azokkal a meccsekkel kapcsolatban, amelyek elcsalásával őt gyanúsítják.
De Aczél ennél is továbbment.
„Az összes munkahelyemen tisztességgel, becsülettel végeztem a feladatomat. Bocsánat a kifejezésért, de a REAC évente nevetséges összegből, 100 millió forintból gazdálkodott. Ezt a csapatot tartottam bent kétszer az élvonalban. Forgács József tulajdonos viccesen arról beszélt, hogy szobrot állít nekem Rákospalotán.”
Nos, egyrészről a tisztes, becsületes munkavégzés mára már finoman szólva is megkérdőjeleződött. Másrészről Forgács Józsefet ismerve, ha véletlenül tényleg szobrot állított volna Aczélnak, azt mára már biztos lebontatta volna.
De nem ez volt a legviccesebb mondta.
"Tisztességes, remek labdarúgó volt. Ha őt is megkérdezik rólam, akkor valószínűleg azt mondja, hogy jó edzője voltam" – fejtette ki a véleményét a tréner S. Balázsról.
Nos, ez a mondat már a rádiókabaré műsorába is elmenne.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy biztos csak véletlen, hogy az utóbbi időben letartoztatott csalók szinte mindegyike az ő épp egyik csapatában játszott, és ő, mint vezetőedző ezekből a csalásokból – ami lassan már több mint egy tucat meccset érintet – soha, semmit nem vett észre.
Ezzel lényegében - ha be is bizonyosodik ártatlansága - szakmailag teljesen megbukott.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr994125313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása