HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Kár volt keménykedni

fehgyu 2012.01.30. 14:45

A Videoton vezetői belátták, kár keménykedni.
Mert amolyan hatalmi erővel megnehezíthetik Alves utolsó magyarországi fél évet, de sokba kerülne ez nekik.
Dollár százezrekbe.
A székesfehérvári csapat tehát a keménykedés után inkább a lágyabb hangnemre váltott, melynek megegyezés lett a vége. Persze, a közleményben megint találkozhatunk az „ide állok-oda állok” effektussal, hiszen míg korábban mindenki hibás volt abban, hogy Alves nyártól szóló előszerződést írt alá az Omoniával – persze úgy, hogy ebben az esetben ingyen távozott volna a Viditől -,  ma már a ciprusi klubbot, a „mindvégig korrekten viselkedő” egyesületnek aposztrofálták Fehérváron.
Persze, mint tudjuk, a pénz nagy úr, így a korábban hatalmát és erejét fitogtató fehérváriak – mondjuk úgy – behódoltak a dollárkötegeknek, és tegyük hozzá gyorsan, a józan ész diktálta gondolkodásmódnak.
Rájöttek, hogy a csatár már tavasszal is játszhat a ciprusi élvonalban a magyar NBII helyett, és akkor még pénzt is kapnak érte. Persze, kevesebbet, mint mondjuk az általuk kiszemelt Dél-koreai egyesülettől kaptak volna, de sokkal többet, mint amennyiért nyáron került volna Ciprusra Alves.
Mert akkor egy ruppót sem kaptak volna.
Csak ezért kár volt keménykedni, inkább hamarabb el kellett volna kezdeni gondolkozni.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr823977129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása