HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Igazságszolgáltatás MLSZ-es módra

fehgyu 2012.01.03. 19:20

Felháborító, amit a Magyar Labdarúgó-szövetség illetékesei tesznek a Vasas kontra Komjáti András ügyben.

Pontosabban az a felháborító, hogy nem tesznek semmit.

Pedig, lenne okuk bőven a közbeavatkozásra, ehelyett ők homokba dugják a fejüket.

Sőt, rosszabbat tesznek: felmentik a klubot, amelyik tartozik egykori edzőjének.

Csak a tisztánlátás érdekében: a piros-kéket évtizedekig szolgáló Komjáti Andrásnak nem maradt más választása, minthogy feljelentse klubját az MLSZ-nél, miután augusztusi leváltása után megegyezett ugyan a végkielégítéséről, sőt, annak fizetési ütemezéséről is, a pénzért már nem kapta meg. Pontosabban az első részletet elutalták neki, de a többit nem.

Hozzáteszem, az MLSZ versenykiírása szerint így jelenleg nem is lehetne edzője csapatnak, hiszen a szabály kerek-perec kimondja, hogy amíg a leváltott edzővel nem állapodik meg a klub, addig nem alkalmazhat új trénert.

Igaz, itt a Vasas tulajdonos megállapodott Komjáti Andrással – csak éppen nem tartotta magát ehhez a megállapodáshoz. (Igaz, a Vasas tulajdonosa szinte semmilyen megállapodáshoz nem tartja magát, ezért van az, hogy például a csapat légiósa hamarabb mentek haza, mint ahogy a többi játékosnak véget ért a szezon, és még most sem tértek vissza, mert tartozások miatt felmondták az albérleteiket. De ez csak egy példa a sok közül, a Fáy utcából szinte minden nap érkezik egy-egy hír, amely adósságról, ki nem fizetett munkabérről, számláról szól. Megteheti, mert eddig senki nem vonta felelőséger eddig.)

Ezek után az MLSZ a mai napon tárgyalta az ügyet, és – most tessék megkapaszkodni - nem találta vétkesnek az NB I-ben szereplő Vasast.
Az a Vasas, amely bizonyíthatóan és bevallottan tartozik volt edzőjének, az nem hibás abban, hogy bizonyíthatóan és bevallottan tartozik a volt edzőjének.
Tisztelt MLSZ képviselők és döntéshozók: akkor ki a franc felelős ezért?

 Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr563517297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása