HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

50 milliós tanulópénz

fehgyu 2011.12.18. 14:20

Van egy magyar játékos, akit sokan elitéletek a nyáron azért, mert a pénz sokkal többet ért, mint egy esetleges nevesebb csapat szerződése, amely azonban kevesebbet utalt volna neki  havonta.
Nos, a játékos most megtudta, mennyit is ér az a fránya pénz, és egyesek mit meg nem tesznek érte.
A nagy szerződés mellett naponta láthattuk a tv-ben, olvashattuk a bulvárújságokban, hogy a játékos és az egyik ismert szépség között hatalmas szerelem dúl. Sőt, egy idő után már a közös életet tervezte a pár – egy közös otthonban.
Közös otthonban, amit azért a játékos fizetett ki – hisz megtehette.
Aztán nem oly rég felröppentek a hírek, miszerint a gerle pár már korántsem egy pár.Természetesen a nagy távolság volt a szakítás oka.
Vagy talán más.
A hírek szerint a futballista a szerelemtől teljesen elvakulva megbízott kedvesében, így ráhagyta az ingatlanvásárlást. A szépség pedig meg is találta a megfelelő otthont – 170 millió forintért. Igen ám, de az adásvételi szerződésen már 220 millió állt.
A szerelmes futballista először azt gondolta, hogy az eladó érezte meg a "nagy biznisz" lehetőségét, ám az igazság nagyon gyorsan kiderült.
Ez pedig nem más, minthogy a szépség lett egyre „éhesebb”.
Már nem volt elég az, amit egyébként is megkapott a játékostól.
Neki több kellett...
50 millió...
Így megszervezte az ingatlanvásárlást – bár azt nem tudni pontosan, hogy az eladóval feleztek-e a plusz pénzen, vagy mindent megtartotta-e.
Az viszont biztos, hogy a történtek után világossá vált a focista számára, a szépség nem a kisugárzása, sokkal inkább a bankszámlája miatt feszített mellette.
Nos, a játékos megfizette a tanulópénzt – ami ezúttal 50 millió volt.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr923473131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása