HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Az ügyvéd nem érti, hogy a "Mocskos Csalók" közé keveredett tréner miért nem dolgozhat....

fehgyu 2011.12.14. 13:05

Dr. Czeglédi Csaba, Aczél Zoltán jogi képviselője nem érti, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség miként lehetett olyan szőrös szívű, hogy felfüggesztette védence sportszakmai tevékenységét. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a "Mocskos Csalók" közé keveredett tréner addig nem vállalhat sehol munkát, amíg a bíróság ki nem mondja, hogy Aczél valójában egy összeesküvés áldozata„ és semmi köze nincs a fogadási csalásokhoz.
Bár az iratokba ugyan nincs belelátásom, de valljuk be, erre vajmi kevés esély van.
Több alkalommal kifejtettem, hogy eddig minden kihallgatott, előállított személyről kiderült – mert bevallotta – hogy sáros. Igaz, Aczél tagadja a vádakat, de kérdem én, miért nem Csank, Mészöly, Prukner vagy épp Sisa nevét hozták összefüggésbe a Mocskos Csalók táborával?
Miért csak Aczél nevét akarják besározni?
- Mindig van lejjebb – mondta a nyugat.hu-nak Dr. Czeglédy Csaba, Aczél jogi képviselője. - Az MLSZ olyannyira nem ad a látszatra, hogy ügyfelemet és engem sem értesített arról, hogy egyáltalán elindította az eljárást. Nem hívtak meg minket, hogy elmondhassuk védekezésünket. Zoli sem magára, sem másokra nem tett vallomást. Szabad ember, akárcsak az etikai bizottság tagjai. Úgy látszik, hogy az adófizetők pénzén működő MLSZ-ben van pénz arra, hogy kártérítést fizessenek ügyfelem egzisztenciális ellehetetlenítéséért. Noha semmiféle határozatot nem kaptunk, a biztonság kedvéért a fellebbezésünket elküldtük, hogy nehogy egyszer csak a tudtunk nélkül jogerőre emelkedjen, és ne lehessen jogorvoslattal élni ellene.
Én egyvalamit nem értek!
Hogy Czeglédi ügyvéd úr mit nem ért.
Tudom, az ártatlanság védelme mindenkit megillett, de szerintem azt, aki ellen a rendőrség olyan vádak miatt nyomoz, mint amivel Aczélt illették, igenis fel kell menteni a munkavégzés alól.
Sőt, az ország összes futballpályájáról ki kell tiltani.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr113462934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asromatotti 2011.12.14. 14:35:41

Kedves Gyuri azért ebben nincs teljesen igazad!;)

asromatotti 2011.12.14. 22:39:11

Ameddig nincs jogerős határozat addig milyen jogon merik felfüggeszteni? nem is az ő alkalmazottjuk.. ha kiderül,hogy nem bűnös azok után majd fizethet a nagyképű mlsz... nem hagynám annyiba az Aczél helyébe..

fehgyu 2011.12.15. 09:22:50

Szia

Három dolog a kommenteddel kapcsolatban.
1. Minden, bundabotrányba keveredett futballista játékjogát is felfüggesztették.
2. Mivel az MLSZ adja ki a liszenszeket, és játékengedélyeket, bármikor vissza is vonhatja, fel is függesztheti azokat. Nemcsak Aczélnál, bárkinél. A buta ügyvéd pedig azzal sincs tisztában, hogy mivel az MLSZ fegyelmi bizottsága egy különálló szerv, ezért még perelni sem lehet, hiszen a döntéseit nem lehet bíróságra vinni.
3. Ez a legfontosabb, és várom a válaszod is rá: Ha te lennél egy klub tulajdonosa, szponzora, ha te adnád a pénzt, akkor leültetnél a kispadra egy olyan trénert, aki fogadási csalás miatt előzetesben volt, aki ellen játékosok vallanak, hogy pénzt fogadott el, és aki ellen most is folyik a nyomozás?

asromatotti 2011.12.15. 17:37:22

A harmadik pontban felsoroltakra az a válaszom,hogy van benne igazad,de az amit az mlsz művelt az kicsit fura. Valóban nem biztos,hogy leültetnék egy olyan embert a padra akit fogadási csalás miatt előzetesben volt..de ennyi erővel azt mondom,hogy a ZTE edzője is bundázott,akkor már őt is viszik el? vagy ha Aczél azt mondja,hogy a ZTE edzőjétől kapta a pénzt akkor már őt is? és felfüggeszti az mlsz? vagy,hogy megy ez? itt csak a mutogatás megy sajnos.. Én Aczélt jó edzőnek tartottam nem is értem,hogy minek kellett neki 4000 euró. Sütő amit mondott a nemzeti sportnak:"Nem én kerestem meg Aczélt, éppen fordítva történt." valahogy nem gondolnám az Aczélról,de ez jelent valamit. Köszi,hogy válaszoltál a kommentre. Üdv

hurka79 2012.02.04. 16:13:22

Én Aczélt sem értem.Ha kevés volt a pénze, belement a csalásba nyilván kellett neki a pénz.Most akkor miért fizet még az ügyvédnek?Egy beismeréssel sokat spórolna!
süti beállítások módosítása