HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Tisztesség

fehgyu 2011.11.25. 10:44

Olvasom Sütő László nyilatkozatát, és nem találok szavakat.
Az angyalföldi játékos azt mondja, sosem felejti el azt a napot, amikor rendőrök mentek értek, és vitték el kihallgatásra.
Merthogy Sütő András az egyik gyanúsítottja a hazánkban gyűrűző bundabotránynak.
Persze, Sütő László semmi érdemlegeset nem mond a cikkben, csupán sajnálkozik.
Gondolom, akkor nem sajnálkozott amikor - feltéve persze, ha valóban benne volt a buliban - felvette "munkájáért" a pénzt, és elköltötte azt. Akkor nem sajnálta társait, akik semmit sem tudtak az egészről, akik hajtottak egész meccsen a nagy semmiért, mert volt köztük valaki, aki nem ugyan abba az irányba húzta a szekeret, mint ők.
És Sütő László azt mondja, nagyon reméli, hogy futballozhat még.
Én meg remélem - persze itt is él a kitétel, miszerint ha bebizonyosodik bűnössége - hogy soha többet nem léphet pályára.
Sem ő, sem a többi csaló társa.
Ha én lennék az MLSZ vezetője, megszabnám, hogy az a játékos, akiről kiderült, hogy benne volt a bundabotrányban, soha, semmilyen osztályban - tehát még a megye III.-ban sem - kaphasson játékengedélyt, így hivatalos meccsen soha életében ne léphessen pályára.
Persze, a cikk itt még nem ért végett, Sütő után megszólalt Faragó Attila klubtulajdonos. Az a vezető, akit akkor, amikor hatalmas tartozások voltak a klubnál - pontosabban klubjainál, hiszen a Nyíregyháza is az ő kezében van - még véletlenül sem lehetett elérni.
Most persze megszólalt, és elmondta, vizsgálatot rendelt el a Vasasnál.
"Azt gondolom, a többi tulajdonos nevében is mondhatom, hogy ebből elég. Azok, akik pénzt, nem kevés pénzt áldoztak a sportágra, elvárhatják, hogy az általuk fizetett futballisták tisztességgel tegyék a dolgukat."
Nos, ezzel mindeni egyet is érthet, mert felháborító az egész történet, csak kissé furcsa, hogy Faragó Attila beszél tisztességről.
Az a klubtulajdonos, aki februárban vette át a Vasast, de már márciusban - és áprilisban és májusban sem - nem adott fizetést.
Az a klubtulajdonos, aki inkább hónapokig nem ment Nyíregyházára, csakhogy ne kelljen találkozni a feldühödött szurkolókkal, meg a hónapok óta nem fizetett játékosokkal, akik éppen sztrájkra készületek. 
Az a tulajdonos, akinek mindkét csapatát, tehát a Vasast és a Nyíregyházát is ki akarták tenni saját stadionjukból, mert nem teljesítette a szerződésben vállat feltételeket.
Szóval ez a klubtulajdonos ne papoljon tisztességről, mert nem sok minden különbözteti meg a bundázó játékostól.

Fehér György
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr693410433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inoxius 2011.11.28. 13:32:50

Sajnálom, hogy egyre kevesebbet adsz a cikkeidre... Amikor elindítottad a blogot, azt hittem, hogy itt olyan dolgokat tudok majd meg, amiket máshonnan nem. Ezzel talán még nem is lenne probléma (bár van ahol nem értek egyet, de ez természetes), de a színvonal az csökkent. Mindegyik cikk hemzseg a hibáktól, pedig szerintem csak egyszer kéne elolvasnod mielőtt kirakod...

fehgyu 2011.11.28. 15:06:40

@Inoxius:
Szia
Valóban igazad van, kicsit elhanyagoltam az oldalt.
Ígérem, igyekszem javítani a hibákat, és fejleszteni is az oldalt. A mai nap készült a facebook elérhetőség, és a tervek szerint saját gyártású videók is kerülnek majd az oldalra. Sőt, volt egy megkeresés is, mely szerint az érdekesebb anyagokat egy kicsit kiegészítve kiadnák könyv formában is. (de ez még kezdeti stádiumban van).
A lényeg, hogy jobban odafigyelek majd az oldalra, ám téged, és minden olvasót arra kérek, nyugodtan írja meg, ha hibákat talál az oldalon, hiszen ezen nem sértődöm meg, sőt, megköszönöm.
Fehér György
süti beállítások módosítása