HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Berki végre a helyére került - igaz, még csak egy éjszakára

fehgyu 2011.08.02. 09:32

Nem túlzás. sokan csaptak a levegőbe örömükben, amikor kiderült, hogy vasárnap este őrizetbe vették Berki Krisztiánt. Mert talán még sosem volt a magyar labdarúgásban olyan sportvezető, akit annyira utáltak volna, mint Berkit. És az érdekesség az, hogy azon klub - Ferencváros - szurkolói és játékosai sem szeretik, amelyiket vezette egy ideig.
Kiderült, hogy a rendőrség már régóta körözte az egykori Fradi vezért - na ez felvett néhány kérdést - mert még tavaly július 16-án közlekedési balesete volt, egy férfi pedig azt állította, hogy az esetnél megsérült az autója, ám a vádiratot Berki egy korábbi lakcímére küldték el, így ő azt nem tudta átvenni.
Nos, Berkinek szokásos nagyképűsége okozta újra a vesztét.
Az információk szerint ugyanis vasárnap este elment vásárolni egy hipermarketbe, de milliókat érő Bentley-e csak a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen "fért el". Pechére épp arra járt egy rendőr, és mivel a kocsiban nem volt rokkant igazolvány, megvárta, amíg az autó tulajdonosa megérkezik, és igazoltatta. Ekkor derült ki, hogy Berkit körözik, így a finom puha ágy helyett a Gyorskocsi utcában töltötte az éjszakát. Berki elismerte a éjszakát, de hozzátette, nem is tudta, hogy körözik, mert a vádiratot a rendőrség régi címére küldte, pedig ő már Milánóban lakik - a szegény.
Persze, jómagam azt sem értem, hogyan történhetett meg, hogy csak most került rács mögé Berki.
Mindenki emlékszik arra, hogy tavaly ősszel nagy csinnadrattával vonult be az Üllői útra, mint új tulajdonos - hogy aztán onnan bukott senkiként sunnyogjon ki - így a rendőrségnek nem kellett volna mást tennie, mint elmenni az Üllői útra, és máris elfogtak volna egy körözött személyt.
Érdekes, hogy Kubatov Gábor - bár gondolom, nem tudott a körözésről - a papírok átnézése után azt mondta, Berki egy közönséges bűnöző.
De ne menjünk ebbe bele, ezt majd a bíróság eldönti.
Persze, az is érdekes, hogyha már a rendőrök nem mentek ki az Üllői útra, miként sétálhatott Berki onnan. Berki ugyanis járt a rendőrségen, ahol kihallgatták egy feljelentés ügyében, mely szerint Berki ellopott 25 milliót a Fraditól akkor, amikor ő volt a főnök. És hogy ez nem csak légből kapott vádaskodás, azt bizonyítja, hogy már előkerült egy dokumentum is, amely azt  bizonyítja, hogy Berki Krisztián még a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójaként több tételben felvett 25 millió forintot. Berki idejében állítólag a lakásbérlésekkel és az utánpótlásban dolgozók fizetésével, de a játékosok bérével is csaltak a Fradinál.
Sőt, az egyik napilap nemrég arról számolt be, hogy a 25 millió felett mintegy ötmillió forint értékű műszaki cikk tűnt el a Ferencváros Labdarúgó Zrt.-nél az elmúlt években, Kubatov Gábor, az FTC elnöke akkor azt mondta, hogy szerinte a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál is vallomást kellene tennie Berki Krisztiánnak, aki azonban nem foglalkozik az üggyel.
A lényeg a lényeg, hogy Berki járt ősszel a rendőrségen, és őt már akkor is körözték, mégsem tartották ott a rend éber őrei. Persze, én azt sem értem, Berki minként dicsekedhetett azzal, hogy egy nyilvános szórakozóhelyen összeverekedett az egyik magyar popegyüttes tagjával - hiszen ez is bűncselekmény. És hiába adott hírt erről a bulvármédia, hiába büszkélkedett győzelmével Berki még a televízióban is, ebből sem lett rendőrségi ügy.
Mindenesetre úgy néz ki, szorul a hurok Berki körül. Bár a nagyképű emberke azt gondolja, megússza mindazt, amit a Fradi vezéreként tett, információim szerint egyáltalán nincs elfelejtve az ügy.
Sőt, folyik a nyomozás, melynek első számú gyanúsítottja maga Berki Krisztián. Fogjuk fel úgy, hogy Berkinek vasárnap éjjel megmutatták azt a helyet, ahol a következő éveit tölteni fogja. Persze, oda majd nem Bentley-vel viszik majd.
Persze, csak reménykedni tudok abban, hogy a rendőrök most felírták azt a milánói lakcímet.

Fehér György
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr133119327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása