HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

A Kaposváriaknak sem szóltak - már a vezér is kiakadt Sousára

fehgyu 2011.07.31. 09:45

Paulo Sousa egy hónap belül másodszor szembesült azzal, hogy vannak, akik nem tudják, a Videotonnak kell nyerni minden meccset - sőt, lassan már mindenkinek Videoton szurkolónak kell lennie.
Pedig a portugál szakember két héttel ezelőtt megmondta: a fehérvári csapatnak kötelező minden meccset megnyernie idehaza. (Mondjuk az is érdekes, hogy ezt kimondja valaki,aki a magyar futballban dolgozik. Mert bár én nagyon szeretem, ha valaki magabiztos - dolgozzon az élet bármely területén - ez a nyilatkozat sokkal inkább tűnt nagyképűnek, mintsem magabiztosnak).
Nos, két hét sem telt, és a Vidi máris vereséget szenvedett. A kaposvári fiúknak ugyanis senki nem szólt arról, hogy Videotonnak 100 százalékos teljesítménnyel kell bajnokságot nyerni. Sőt, most azt gondolom, vannak olyan csapatok a magyar élvonalban, akik nem tudnak arról, hogy egyáltalán a Videotonnak kell nyernie a bajnokságot.
Ráadásul az az érdekes a fehérváriak mostani vereségében, hogy attól a Kaposvártól kaptak ki, akiket minden évben lesajnál a magyar futballtársadalom, akiket minden évben tuti kiesőnek titulálnak, még akkor, amikor még el se indult útjára a labda az első meccsen. Kaposváron aztán minden évben találnak olyan labdarúgókat, akikkel rácáfolnak a kétkedőkre. Most például Peric volt az ügyeletes gólvágó, ő volt az, aki kétszer is betalált a vidi hálójába. Sőt, a Kaposvár lényegében szétzilálta a Videotont, ha Peric csak a ziccereit veri be, akkor 5-0-let volna a vége. A korábban az őket kritizáló hangok miatt megsértődő két válogatott belső védő össze vissza rohangált a pályán.
A 100 százalékos bajnokság már elúszott, sőt, a hazánkban dolgozó szakemberek szerint ez a Videoton egyáltalán nem lesz bajnok idén. Az ok egyszerű: kivették azt a személyt, aki összetartotta a csapatot, és hoztak helyette egy külföldi edzőt - aki hozott magával még két külföldi edzőt - így ma már nem is magyarul folyik az edzés a magyar bajnokcsapatnál.
Nem tudom, a Videoton tulajdonosának meddig terjed a türelme, biztosra veszem, hogy egy vereség után nem kéreti magához az edzőt (legalább ezt helyesen teszi).
Az viszont a cikkhely tartozó videóból kiderül, hogy a Führer - Hitlert a videó gyártója Orbán Viktorhoz hasonlít, ezért a bejátszás címe:Orbán Viktort értesítik a hétvégi Kaporvár - Videoton meccs eredményéről - nem viselte ilyen könnyen ezt a vereséget.

Fehér György
 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr273113659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.01. 10:11:22

a ROHADÉK NEMZETI KIS TÖRPE már a foci bajnokságot is megosztja.....a NÉP nagyobbik tömege a külföldi csapatnak drukkolt ha a Videotonnal játszik..(én is)...dacból a rohad Orbán miatt!
Felelősségre leszel vonva te gazember!!!!!!
Ezentúl a Fidesz banditák és Videoton ellen drukkol még még sok Videoton drukker is...Orbán miatt.
süti beállítások módosítása