HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Sousa azért edzi a Vidit, hogy az kikapjon

fehgyu 2011.07.16. 12:59

Szinte hihetetlen, amit a Videoton nagy tudású edzője, Paulo Sousa nyilatkozott a Bajnokok Ligája, egyébként  mérkőzés után. Olyat mondott, amit talán a szilveszteri burleszk- parádéba is be lehet játszani. Sajnos.

„Büszke vagyok a játékosaimra, mert megvalósították azt, amit előzetesen elterveztünk.” Nos, mindez azt jelenti, Sousa, az általa idehozott edzők, az általa edzett játékosok azt tervezték, hogy 2-0-ra kikapnak a Strum Graztól a BL. selejtezőn. A védőknek tehát az volt mondva, hogy legalább kétszer hibázzanak úgy, hogy az osztrákok gól lőjenek, a csatároknak pedig ki volt adva, még véletlenül se találjanak be a Strum kapujába. Hiszen csak ebben az esetben lehet azt mondani, hogy „megvalósították azt, amit előzetesen elterveztünk.” Nos, kérdés, hogy ehhez minek kell több tízmillióért portugál edzői stáb, spanyol játékos. Ezt az előkészítő csapat edzője, de még talán én is el tudtam volna mondani a fehérváriaknak. Jóval kevesebb pénzért!

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr143072050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása