HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Az Önök csapatában szeretnék játszani!

fehgyu 2011.07.05. 18:24

„Üdvözlöm Önöket! Az én nevem Róka Zoltán 22 éves vagyok 184 centiméter magas, 75 kilós és az Önök csapatában szeretnék játszani! Ha tetszik a kis videóm, amit elküldök Önöknek, akkor az adott telefonszámon válaszoljanak!”

Nem, nem hülyültem meg, ezt a kis videofelvételt – és a hozzá tartozó mintegy 10 perces bemutatót egy bizonyos Róka Zoltán töltötte fel a Youtube videó-megosztóra. A fiatalembernek ugyanis feltett szándéka, hogy profi futballista lesz, és erre a video világát is segítségül hívta. Persze, arra az eshetőségre is gondolt, hogy a nagy klubok vezetői nem ülnek egész nap az internet előtt, és böngészik ezeket a videó-megosztókat, tehetségek után kutatva, így főhősünk közel 90 klubnak küldte el a felvételt. A legtöbb magyar NBI-es klub – például a Ferencváros, a Győri ETO, a Budapest Honvéd, a Diósgyőr, a Kecskemét – is kapott a felvételtől, de Róka Zoltán attól sem riadna vissza, ha nemzetközi karriert kellene befutnia. Erre ad tanúbizonyságot az a tény, hogy a címzettek között ott volt a Chelsea, a Juventus vagy a Manchester United is.

Persze, kissé viccesnek tűnik, amit az atlétába öltözött fiatalember egy falusi pályán pet-palackokat kerülget egy labdával – több-kevesebb sikerrel – miként az is megmosolyogtató, ahogy kapura lő egy hasonló felszerelésben lévő társának, de….

Sokszor mondják, hogy a magyar játékosoknak nincs önbizalmuk. Hát ez Róka Zoltánról nem mondható el. Én, ha mondjuk egy magyar klubnál dolgoznék, már csak a kíváncsiság kedvéért is adnék neki egy esélyt. Hátha egy csiszolatlan gyémántra bukkannék. Mert csodák igenis vannak!

 

Fehér György

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr883042232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása