HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Magyar válogatott mezben, seggrészegen....

fehgyu 2013.01.27. 20:53

Információm szerint Détári Lajos ismét bebizonyította…..hogy személye lényegében vállalhatatlan. Korábban itt már megírtam, hogy a magyar futball utolsó világsztárja már-már "töröcsiki" nagyságba issza magát, és bár a Ferencvárosnál töltött időszaka alatt semmilyen botrányba nem keveredett, most ismét sikerült leégetni saját magát, és sajnos a magyar futballt is.
Bevallom, már azt is megdöbbenve olvastam, hogy Détári a magyar strandlabdarúgó válogatott szakmai tanácsadója lett, mert nem tudom, hogy egy ilyen csapat mellett ő mi a frászt csinál. Merthogy technikás labdarúgó volt egykor, ez tény, de egyrészről a strandfocihoz ennél azért több kell, másrészről nálunk ez a strandfoci dolog még mindig baráti összefogás, mint profi sport. (Mellesleg a világ több országában vannak olyan játékosok, akik már profi játékosok, azaz abból élnek, hogy strandfociznak.)
Másodszor akkor döbbentem meg, amikor azt olvastam, hogy a magyar strandfoci csapat a tél közepén Dubai-ba utazik edzőtáborozni. Erre szokták mondani: nem semmi.
Még a nagypályás válogatott sem jut el Dubai-ba télen több mint egy hétre, de srandfocistáinknak ez is összejött.
Igen ám, de a szövetségben mintha előre megérezték volna: Détárit nem szabad elengedni a magyar csapattal. Így hát azt mondták, felőlük mehet Döme is, de az ő költségeit nem állja a szövetség.
Bevallom, nem nagyon értem, ha a szövetség szakmai tanácsadónak nevez ki valakit, akkor hogyan lehet az, hogy nem fizetik neki azt a túrát, ahova a csapat szakmai útra megy, de ez már a szövetségben uralkodó káoszt jellemzi, és ez a cikk nem erről szól.
Hogy Détári mégis utazhatott, az a csapat egyik játékosának (és szponzorának) köszönhető, akik kicsengette Détári költségeit. Azon most nagyvonalúan lépjünk túl, hogy ezek után vajon a szakmai tanácsadó merne-e egyszer is olyan tanácsod adni a csapat vezetőinek, hogy ez a játékos ne játsszon a csapatban, de azon már érdemes elgondolkozni, milyen lehet az a gárda, ahova a játékosok egész egyszerűen bevásárolják magukat. Merthogy szakmai tanácsadó véleménye nélkül sem hagyható ki az a játékos, aki szponzorálja a csapatot. Ennél már csak az a gagyibb, amikor a szponzor fia játszik.
Dubai-ban aztán „nagyszerű” szakmai munkát végeztek játékosainak, egyszer le is győzték a házigazdákat, igaz, egyszer ki is kaptak tőlük. Az viszont kétséges, hogy ebből Détári mennyit látott, mert Döme nemes egyszerűséggel hozta a papírformát, és beigazolta az MLSZ félelmeit.
Az egyik játékos elmondása szerint a túra során egyetlen pillanatra sem józanodott ki.
Sőt!
Lehetett bárhol: szállodában, étteremben vagy épp repülőtéren, büszkén feszített a magyar válogatott melegítőjében, egyen pólójában.
Pontosabban ittasan tántorgott, uram bocsá’ böfögött, vagy épp krákogott.
A játékos elmondása szerint több magyar turistával is találkoztak, de finoman szólva sem rajongtak a segg részeg Détáriért. Sőt, kifejezetten úgy gondolták, hogy az egykor valóban zseniális labdarúgó ismét csak leégeti magát, és a magyar labdarúgást.
És nem is tévedtek.

Fehér György  

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr225047242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zadir · http://ulloi129.wordpress.com 2013.01.28. 10:52:44

bizonyítékod van, vagy csak dobálózol a hülyeségeiddel?
ez az ember egymagában ötször annyit tett le az asztalra, mint te valaha életedben fogsz, és névtelenül, mindenféle bizonyosság nélkül írsz róla gusztustalan dolgokat.

szánalmas vagy.
bizonyítsd be, vagy vállald a következményeit.

fehgyu 2013.01.28. 11:16:40

@zadir: kedves nem tudom ki....
Ha teljesen végig olvastad volna a cikket, látnád, még csak véletlenül sem névtelenül írtam a cikket (nem úgy, mint te a hozzászólásod)
Minden cikkem alatt ott a nevem, mindegyik szavamért vállalom a felelőséget.
És....Détári Lajos valóban többet tett a magyar labdarúgásért, mint amennyit én valaha fogok, ez nem kérdés.
Csak az a baj, hogy ez lassan ugyan annyira igaz lesz negatív értelemben, mint pozitívban.

Fehér György

szabar79 2013.01.28. 13:06:15

Détári viselkedése Dubai-ban legalább olyan visszataszító dolog, mint ennek a nyilvánosságra hozása. Feltétlenül szükséges volt megírni ezt a bejegyzést?

fehgyu 2013.01.28. 13:21:19

Szia

Köszönöm hogy olvasod a blogot. Nem lett volna szükséges, ha Détári ezt nem a magyar strandfoci-válogatott vezetőjeként tette volna. Ráadásul ez az oldal pont azért jött létre, hogy olyan dolgok jelenjenek meg, amelyeket máshol nem írnak meg. Ettől függetlenül nem írtam volna meg, ha Döme ezt magánemberként, éves nyaralása alatt tette volna, hiszen ez mindenkinek a magánügye.

Fehér György

Zsizsike77 2013.01.28. 13:43:28

@fehgyu: Gyurinak adok igazat. Minek csinál hülyét magából valaki nyilvánosan? Ha zavarná, hogy sok oldal a piálásával foglalkozik, valószínűleg nem inna...ennyit . Őt nem zavarja mert iszik, Én csak azt nem értem mások ezen mért háborodnak fel. Ha iszik hát iszik, plussz kevés ember van a magyar fociban aki mindég alapot ad a szaftos írásokra.

Trenton (Üllői129.hu) 2013.01.28. 13:49:36

"magyar strandfoci-válogatott vezetője"? Úgy látszik, saját magaddal is ellentmondásba kerülsz, mert a "cikkben" még szakmai tanácsadóként aposztrofáltad.

Egyébként pedig:

Kollegialitás:
“Még a nagypályás válogatott sem jut el Dubajba télen több mint egy hétre, de srandfocistáinknak ez is összejött.”

Hitelesség:
“a csapat egyik meg nem nevezett játékosa”

Hihetőség:
“egyetlen pillanatra sem józanodott ki. Sőt!”

Akkurátus fogalmazás:
“ittasan tántorgott, uram bocsá’ böfögött, krákogott, vagy épp krákogott”

És még ahhoz is egyszerű vagy, hogy tudd, a "seggrészeg" egy szó...

fehgyu 2013.01.28. 14:03:01

@Trenton (Üllői129.hu):
Kedves ismeretlen

Nagyon jól jellemezted az írást, és igen, valóban vannak benne hibák. Csak amíg erre figyeltél, elfelejteted felfogni, hogy egy nemzeti csapat vezetője (legyen az a strandfoci válogatott bárkije) egy hétig nemzeti melegítőben égette a magyar focit, Magyarországot. Erre kellene odafigyelni. (Nekem meg a helyesírásra, ha már voltál olyan kedves és felhívtad rá a figyelmem, azzal, milyen egyszerű vagyok.)

Fehér György

Trenton (Üllői129.hu) 2013.01.28. 14:07:22

@fehgyu: "elfelejtetted" két "t".

- Fénykép
- Videófelvétel
- Forrás megnevezése

Fentiek vagy az állításod egyéb igazolása, alátámasztása nélkül csak egy írástudatlan, rosszindulató, senkiházi és hiteltelen fröcsögő vagy.

fehgyu 2013.01.28. 14:14:05

@Trenton (Üllői129.hu):
Ha már így ellevelezünk, megkérdezném. Ha te lennél ennek a csapatnak a tagja, akit egyébként a szövetség végigcipel a ingyen a fél világon, te névvel vállalnád, hogy a szakmai tanácsadó egy hétig részeg volt egy hivatalos túrán? Kockáztatva azt, hogy soha nem leszel újra tagja a csapatnak?
Elfogadom, ha az a véleményed rólam, hogy fröcsögő írástudatlan vagyok. Eddig ezt három olyan szereplő mondta, akiről olyan dolgokat írtam itt, melyeket nem szerettek volna, ha kiderülnek. Egyikük a bíróságra is el akart menni, aztán az ügyvédi egyeztetésnél kiderült, minden szó igaz volt, amit leírtam. Gondolhatod, ha a nevemmel vállalom, amit írtam, akkor nem tegnap otthon ülve találtam ki a sztorit. Nem bújok az internet névtelensége mögé - ugyebár ez nem mondható el mindenkiről.

Chris Smith 2013.01.28. 14:34:27

Egy név nem jelent semmit. Ha állítasz valamit, bizonyítsd, máskülönben egyszerű rágalmazás.

fehgyu 2013.01.28. 14:43:41

@Chris Smith: az hogy részeg volt?
ne vicceljetek
a részegség nem bűn, nem jár érte büntetés.
tény
vagy részeg volt, vagy nem
Az más kérdés, hogy igenis égés, ha egy magyar sportvezető egy hivatalos rendezvényen részegen mutatkozik
de ha nem volt részeg, akkor sem rágalmazom, mert nem követ el bűnt akkor sem, ha részeg volt.
nyilván, ha nem volt részeg, akkor nem mondja ezt több játékos

Trenton (Üllői129.hu) 2013.01.28. 14:54:16

@fehgyu: "több játékos mondja"? Érdekes, a fenti köpedelmedben még csak egyről írtál. Hazudsz, mint a vízfolyás, hogy ennek a szaros blognak valami olvasottsága legyen, de még ezt is piszok amatőr és dilettáns módon csinálod. :)

Menj haza...te tényleg részeg vagy.

fehgyu 2013.01.28. 15:30:32

@Trenton (Üllői129.hu):
Én még mindig Fehér György vagyok. te viszont név nélkül üzengetsz nekem.
Nem tudom, ez melyikünket minősít.
Nem mindenki ért egyet a blog tartalmával, de ez nem baj, hiszen én sem vagyok tökéletes, nem írhatok mindig jót. Vagy olyat, ami mindenkinek tetszik. De.....még egyetlen cikkemről sem derült ki, hogy hazugság lenne. Na ennyit a köpedelemről és hazudozásról.

kevert 2013.01.28. 15:33:28

@fehgyu: "a részegség nem bűn, nem jár érte büntetés." Dubajban a nyilvános részegségért konkrétan lecsukják az embert, mivel egy szigorúan vallásos muszlim országról van szó. Détárit nem csukták le, tehát a poszt legalábbis erősen túlzónak tűnik azzal az állításával, hogy Détári mindenhol és állandóan részeg volt.

GGGGGG 2013.01.28. 16:05:25

Csak ezért regisztráltam , mert szégyen amit ide leírtál..Ha igaz lenne is csöndbe kéne maradnod,de így akarsz elismerést szerezni.Gratulálok..Ennek az embernek a cipőjét nem viheted,nem hogy ilyeneket irkálj róla..Amúgy érdekes,hogy most beszéltem egy játékossal aki kint volt,és azt mondja hazugság.Nekik is fura,hogy nem nevezed meg azt aki ilyen információkat adott.De megígérték,hogy lesz folytatása,és remélem akkor megtanulod,hogy ilyet nem írhat le valaki büntetlenül ha nem igaz.A másik meg Dubajban nem lehet nyilvánosan alkoholt fogyasztani..Azok a hülyeségek,hogy a Magyar válogatott nem jut ki..És akkor mi van??Baráti társaság a strandfoci??Próbáld ki..Elárulom neked sokkal keményebb mint a sima foci,a válogatottból talán 1-2 ember férne bele.De az sem biztos.Kint voltak a világbajnokságon..Arról miért nem írtál??Inkább maradj csöndben mind hogy lejárass egy ilyen embert meg egy Magyar csapatot.Nagyon fáj neked és csak irigykedsz.Inkább gratulálnál nekik...

FeketeV 2013.01.28. 17:36:49

Te megdobbentel, hogy a magyar strandfoci valogatott a tel kozepen Dubaiba utazik. Nem ertem miert. Ezt kifejtened legyszives. A masik, hogy barati osszefogasnak nevezted. Ezt sem teljesen ertem mi takar. Tobbszor megemlited a szponzort, aki nem letezik... Nevetseges vagy. En kint voltam veled ellentetben. Egyik allitasod sem allja meg a helyet.

bendeguz90 2013.01.28. 18:08:17

"Információm szerint"

Vagyis akkor a szokásos sz@rkeverés megy megint.

ozibozi 2013.01.28. 18:10:20

Azonban (HA) nincsenek kompromittáló videó felvételek az esetről,és a szponzor és a játékosok többsége is jó haver,akik azt mondanak amit kell ilyenkor ,1 azaz 1 játékossal szemben, akkor a gatyájából is kiperelném azokat akik 'jó híremet keltették'és akik miatt nem fogok munkát kapni... talált susika lenne... (nem igazán értettem a jó hírét a focinknak amin még csorba is esett) :) :)

Ivan Berger 2013.01.29. 10:02:44

Nyilván nem is ivott, srácok, hisz Döme sosem szokott, mint az közismert. Na ne röhögtessetek már...

GGGGGG 2013.01.30. 14:26:48

Nem kapunk semmi választ???Eltűntél??Keresed a bizonyítékokat???Iván...mindenki tudja,hogy letol 1-2 fröccsöt de más emberek is vannak ezzel így..Azért nem kéne lejáratni egy ilyen focistát úgy hogy semmi bizonyíték nincs rá,sőt akik ott voltak azt mondják hazugság:))
süti beállítások módosítása