HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Folyamatosan hazudott a fehérvári klubvezetés…..mindenkinek

fehgyu 2013.01.08. 08:27

Bevallom, ebben a cikkben, legalábbis lesz egy kis politikai felhang.
Nem szokásom így írni, de ezt most nem lehet kikerülni.
Az, amit a Videotonnál kommunikáció terén műveltek, azt tipikus az egész magyar kormány kommunikációjára.
Székesfehérváron le sem tagadhatnák, hogy olyan vezetés van, amilyen: pontosan úgy félre tájékoztatták a szurkolókat és a közvéleményt, pontosan olyan pofátlanul hazudtak, mint ahogy az az egész országban tapasztalható (nem csak) kommunikáció terén.
Na de ennyit az összehasonlításról, nézzük a tényeket.
Még vasárnap, azaz január 6-án is cáfoltak minden, a portugál edző távozásával kapcsolatos hírt.
Pofátlanul azt hazudták, nincs semmi alapja a szerződés felbontásának, pedig már december közepén arról tárgyaltak a portugállal, milyen anyagi kompenzáció mellett kerülhet sor a portugál távozására.
December közepén.
Több mint két hete.
Sőt, információim szerint már december elején felmerül a portugál távozása, aki ekkor már tárgyalt a New York-i csapattal.
New Yorkban.
És erről Székesfehérváron is tudtak.
Ezek után pofátlanul azt mondani vasárnap, hogy nincs semmi alapja a távozásnak….
Nos, jellemezzem ezt?
Vagy jellemezték saját magukat a Videoton vezetői?
Sőt, mára kiderült, hogy már korábban tisztában voltak azaz, hogy az itt mindenkinek észt osztó, portugál, aki nyilatkozataival azt sugallta, hogy majd ő itt felkavarja az állóvizet, lényegében szarik Magyarországra, szarik a Videotonra.
A portugál december 7-én szólalt meg utoljára, a vidi.hu-n, majd ez után karácsonyi szabadságra ment. Az akkor még pepsifoci.hu néven futó internetes oldal azonban nem sokkal ez után az edző Belgiumban tartózkodó lányától azt az információt kapta, hogy a trénernek esze ágában sincs visszatérni Fehérvárra.
December közepén.
Sőt, ma már szinte biztosra vehető, hogy a portugál még karácsony előtt, december 20. körül közölte Székesfehérváron távozási szándékát.
December 20-án.
Ez után január 6-án közleményben cáfolni az edző távozását…
Pofátlanság.
Mindenki szembe köpése.
És hogy a portugál komolyan gondolta bejelentését, azt bizonyítja, hogy Paulo Sousa menedzselését végző Oporto Sport nevű ügynökség képviselői New Yorkban tárgyaltak. Eközben pedig Sousa stábja itthon egyeztetett arról, milyen anyagi kompenzáció mellett pattanhat le Sousa Fehérvárról.
Éjjel azt írtam, Garancsi tulajdonos gondolkozhat, kit is ültet le a kispadra, de ekkor tévedtem.
Garancsi már december elején pontosan tudta, hogy a portugál nem jön vissza Fehérvárra, sőt, talán már december közepén tudta, ki lesz az új edző.
Miközben január 6-án még mindenkinek azt mondták Fehérváron, hogy Sousa marad.
Ráadásul úgy nyilatkozták ezt, hogy eközben már Fehérváron járt az új jelölt, Sergiot Conceicao, aki ezért hagyta ki az Olhanense több edzését.
Nem ma, nem december 8-án.
Hanem a múlt héten.
Néhány nappal az előtt, hogy a Videoton vezetői kiálltak, és mindenki szemébe azt hazudták, hogy Sousa marad.
Sőt, a portugál O Jogo című lap már december 7-én megszellőztette, hogy Conceicao az aláírás pénz mellett havi 20 ezer eurós havi fizetést kap majd, ami duplája annak, mint amennyit a portugál bajnokság 8. helyén álló Olhanense edzőjeként kapott.
A Videoton klubvezetése megbukott.
Nem először, nem másodszor.
De végleg.
Hazudtak.
Hogy „klasszikust” idézzek: hazudtak éjjel-nappal.
Folyamatosan hazudtak.
Mindenkinek.

Fehér György

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr295004752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása