HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Berki: edző kirúgva

fehgyu 2012.07.05. 08:50


A Vác új főnöke jött, látott, majd három nap után kirúgta az edzőt.
Persze, ehhez joga van, sőt, az új befektetővel érkező Berki - Terry Robinson kettősnek nemcsak joga, hanem kötelessége a legjobb edzőt állítania a csapat élére.
Pontosabban az általuk legjobbnak vélt edzőt – de ez ugye megítélés kérdése.
Csak lehet ezt normálisan is intézni.
A Vác weblapján egyébként szűkszavú beszámolójából megtudhatjuk, hogy idézem
„június 28-án, csütörtökön délután Híres Gábor vezetésével elkezdte a felkészülést csapatunk az NB II 2012/13-as évadjára. Az első edzés előtt Bodonyi Béla, a leendő tulajdonossal, Berki Krisztiánnal együtt bemutatkozott a játékosoknak, majd felvázolták az új klubstruktúrát. Ezután került sor az új szezon első edzésére, amely ráhangoló jellegű volt, az "igazi" munka a jövő héten kezdődik el.”
A következő beszámoló arról szól, hogy a klub sajtósa felháborodott egy cikken, ami róla jelent meg, és az egyik hibáját nagyította fel – valljuk be őszintén, ez egyébként tényleg így van.
Füzesi Bálint ebben az írásban elmeséli, mi mindent tett eddig a magyar labdarúgásért – ezek tények, és megsüvegelendő tettek – azt viszont már elfelejti megemlíteni, hogy jelentős változás áll be a csapat életében.
Belső információim szerint csupán három napig tartott a Berki – Híres „szerelem”, hiszen az edzővel, aki az elmúlt években, a nehéz helyzet ellenére is kitartott a csapat mellett, tegnap közölték, hogy nem ő lesz ősszel a Vác edzője. (Persze, ez nincs fent a weblapon…)
Mindezt úgy, hogy edzéstervet írattak vele, hogy elkezdették vele a munkát.
A Berki – Robinson kettős már Vácra érkezésük pillanatában nyilván pontosan tudta, hogy nem Híressel képzelik el a jövőt, így nyugodtan, az első edzés előtt közölhették volna ezt vele.
Ez emberibb lett volna.
De mint látják, Berki nem így intézi az ügyeit.
Mint fentebb írtam, az új befektetővel érkező Berki - Terry Robinson kettősnek nemcsak joga, hanem kötelessége a legjobb edzőt állítania a csapat élére.
És ezzel nincs is semmi baj.
De érzésem szerint itt a legjobban irányítható, uram bocsá, megvezethető edzőt keresik.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr134630356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása