HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hollywoodi történet

fehgyu 2012.02.26. 19:53

Filmbe illő sztori az, amit Szalai Ádám átélt.
A magyar válogatott csatára 2011 január 29-én szenvedett súlyos térdsérülést a Kaiserslautern elleni Bundesliga mérkőzésen.
A támadót megműtötték, majd kezdetét vette a kínkeserves rehabilitációs időszak.
Szalai izzadt, szenvedett de soha, egyetlen percre sem adta fel. Küzdött, hogy visszatérjen a futballpályára. De nem csak úgy amolyan tessék-lássék módra.
Ő újra a legjobbak között akart szerepelni, újra gólokat akart szeretni Európa egyik legerősebb bajnokságában. A Mainz végig kitartott a futballista mellett, a csatár pedig felépült. Előbb edzőmeccseken bizonyított, majd bajnoki meccsen is beállt, játszott, gólpasszt adott.
És hétvégén végre gólt is szerzett.
És nem találják ki, melyik csapat ellen játszott a Mainz.
A Kaiserslautern ellen.
Hát mi ez, ha nem sorszerűség.
Igazi hollywoodi történet, amely akkor lenne teljes, ha a támadó a válogatottba visszatérve pozitív hőssé válna, és góljaival 1986 után ismét kijutna nemzeti csapatunk a világbajnokságra.
Gondolom, ezt a történetet mindenki szívesen nézné a tévében….

 Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr844211630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása