HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hazugságok a Fáy utcában

fehgyu 2012.01.22. 19:51

Az elmúlt héten mást sem olvastam sportnapilapunkban, hogy a Vasasnál most már minden rendben, minden adósságot kifizetnek.

Persze, találtak rögtön bűnbakot is: mindenért az eddigi ügyvezető Erdős László a felelős. Ő tehet mindenért, ő a felelős a tartozásokért, az elmaradt bérekért, az át nem utalt átigazolási díjakért, sőt, még azért is, mert a Róma elleni mérkőzés bevétele sem folyt be a kasszába.

Mert másra mutogatni sokkal könnyebb, mint elismerni a saját hibánkat.

Az új ügyvezetőnő viszont mindent rendbe tesz, sőt, már el is kezdte a rendcsinálást, így a Vasas nyugodtan készülhet. Hozzátette, nem is érti miért jelentek meg cikkek a hatalmas tartozásokról, mert ezek nem igazak

Mondta ezt úgy, hogy ő már tudta, a csapat egyik légiósa talán pont akkor csomagolta össze cuccait a Fáy utcában, amikor ő nyilatkozott a rendről.

Sőt, a klub nem is hozta nyilvánosságra az esetet, viszont a horvátok megerősítették: Marko Simicet visszahívta korábbi horvát klubja, a Lokomotiv Zagreb, mert az angyalföldi klub nyár óta nem volt képes kifizetni az átigazolási díjat.
Igaz, ha megtette volna ezt a klub, Simic akkor sem biztos, hogy maradt volna, mert bár múlt hétfőn megjelent a csapat első edzésén, állítólag október óta nem kapott fizetést, és hiába kapott decemberben arra, hogy az első januári tréningen a kasszához járulhat, ez most sem tehette meg. Pontosabban odamehetett, ám mivel az kongott az ürességtől, legfeljebb nézhették egymást a pénztárossal.

Mindezt egy olyan klubnál, ahol mint tudjuk, minden rendben, ahol nem igazak a tartozásokról szóló hírek.

De akkor most ki hazudik?

És még azt sem értem, ennek a csapatnak hogy lehet még mindig liszensze?

Fehér György

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr93717595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurka79 2012.02.23. 22:34:31

Azóta bedurvult a helyzet!
süti beállítások módosítása