HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Lázár Pál megbukott: még egy gyenge török csapatban sem tud játszani

fehgyu 2011.12.29. 13:47

Nincs fél éve, hogy az egyik legnagyobb tehetségnek kiáltották ki itthon Lázár Pált. A híradások szerint a Videoton egykori védőjéért szinte sorban álltak a csapatok. Ezért is volt nagy szó, hogy a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Samsunsporhoz igazolt. Ráadásul ezt csak úgy sikerült megoldani, hogy a török és a magyar klub két hétig teljes titokban tárgyalt egymással, nehogy már véletlenül a  Bayern, az Inter vagy épp a Barcelona megtudja, hogy ellopják előlük a tehetséges magyar játékost.

Persze, ez a sztori már akkor is bűzlött.

Mindenki tudta, tudja, aki egy kicsit is képben van a magyar futball illetően, hogy Lázár - már bocsánat - de közel sem akkora játékos, hogy bármelyik Nyugat-európai csapatban helyt álljon.

Sőt, mint kiderült, még csak akkora sem, hogy a török bajnokság újoncában helyt álljon.

Török lapértesülések szerint Lázár Pált kölcsönadhatja a Samsunspor csapata, miután összesen hét mérkőzésen lépett pályára, és az utóbbi időszakban nem tudta kiharcolni a helyét a kezdőcsapatban.

Hozzá kell tenni, hogy ez a "világverő alakulat" a török bajnokság utolsó előtti helyezett csapata, Lázár Pál szerződése pedig 2014 nyarán jár le.

Kérdés, hogy egy olyan játékos, aki ebben a gárdában sem bírt játszani, kinek kell.

Persze a magyar csapatokon kívül, hiszen szinte biztos vagyok abban, ha Lázár esetleg hazatérne, itthon megváltóként fogadnák.

Pedig az elmúlt időszakban bebizonyította: egyáltalán nem az.

 

Fehér György

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr853504253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása