HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hogy vannak a sérültek?

fehgyu 2011.12.03. 10:43

Állítólag ez volt Aczél Zoltán kérdése a fogdában.
Az őrök először tán nem is tudták, kire is gondolhat a 30 napra előzetes letartoztatásba helyezett futballedző.
Tán a Siófok egykori elnökére, akit edző és játékosai kart karöltve vert át 4000 euróért cserébe? – gondolta az egyik foglár hirtelen….
Tán arra a kevés siófoki drukkerre, akik fejcsóválva álltak fel a Zalaegerszeg - Siófok meccs után, mondván, megint kikapott a csapat, és most már menthetetlenül kiesik, nem tudván azt, hogy ezt az eredményt – legalábbis a különbséget – edző és játékos már a meccs megkezdése előtt tudta? - folytatta a gondolatsort a másik őr....
Tán azokra a zalaegerszegi drukkerekre, akik örömittasan csaptak a levegőbe ugyanezen meccs után, nem tudva, hogy ez a győzelem nem csak a zalai futballistákon múlott? - gondolkozott ezen a harmadik.
Mert igen, ők is sérültek.
A lelkeikben.
De nem.
Aczél Zoltán egyében nem ők jártak.
Aczél Zoltán mostani csapatára, a Haladásra gondolt, amelyik gárda ma a Videoton ellen játszik Magyar Kupa mérkőzést, amelyik gárda ma 1-0-s hátrányból próbálja kiharcolni a továbbjutást. Már-már „szívszorító” volt olvasni a NSO-n, hogy Aczél azt üzente csapatának: Harcoljatok a sikerért, mire a csapat tagjai kifejtették, bíznak a fogdában ülő edzőben.
Persze, az is lehet, hogy a tréner tud valamit, amit mások nem.
Talán valaki nagy összegben fogadott arra, hogy a Hali 0-1-ről is továbbjut?
Na jó, ne legyünk álszentek.
Az, hogy Aczél Zoltánt csak szándékosan belekeverték az ügybe, csupán addig volt kérdés – és addig is csak nagyon halványan – ameddig előzetes letartoztatásba nem helyezték. Halkan jegyzem meg, az ügy gyanúsítottjai közül sem „pihen” mindenki előzetesben, csak azok, akik vezető szerepet játszottak a bundázásokban. Ebből azért le lehet vonni valamilyen következtetést.
Olvastam tegnap, hogyha bebizonyosodik a trénerről, hogy tényleg a Mocskos Csalók tagja, 5-10 éves börtönbüntetést is kaphat.
Ha benne van: megérdemli.
Csak azt remélem, hogy ennek az ügynek a szereplői együtt rohadnak meg a rácsok mögött.

 
Fehér György  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr483433440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása