HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Ámítás

fehgyu 2011.11.03. 08:06

Szerdán hivatalosan is eldőlt, hogy Lipták Zoltán az Újpest labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását.
Az a Lipták, aki nem oly rég még kijelentette, nem akar Magyarországon futballozni, akit – állítólag – épp ezért küldtek el a Videotontól.
Az a Lipták, aki a Videotonnal szerzett aranyérem után megközelíthetetlen volt, akinek akkor lett „az arca”, hogy egy rendes ajtón már be sem fért vele a válogatott védő.
Az a Lipták, akitől nem lehetett kérdezni, akit nem érdekeltek a Vidi Bajnokok Ligája mérkőzés utáni kritikák.
Az a Lipták, úgy gondolta, miután felbontotta a Videotonnál a szerződését, két kézzel kapnak utána a csapatok.
Az a Lipták, aki ezek után komolyan pofára esett:kiderült, egyetlen európai csapatnak sem kell – még ingyen sem. Több mint két hónap alatt sehova sem tudta eladni magát.
Az a Lipták, aki a Swensea-nál tett próbajáték után azt nyilatkozta, azért nem igazolták le, mert magyar. És Lipták még el is hitte ezt. Persze, azt a tényt már nem sorolja a szerződés elmaradásának okai közé, hogy egyetlen tétmeccset játszott a csapatnál – pontosabban a tartalék gárdában – és akkor az addig veretlen zöld-fehérek 5 gólt is kaptak, sőt, Lipták egy büntetőt is összehozott.
Az a Lipták, akiről a múlt héten kiderült, még az angol másodosztályba sem kell. Ingyen sem.
Az a Lipták, akinek a menedzsere, Vörösbaranyi József ezek után azt merte nyiltakozni a sportnapilapban, hogy Zoli úgy döntött, nem vár tovább a külföldi lehetőségre, inkább Magyarországon marad.
Na, kérem szépen, ez a világ legnagyobb ámítása, becsapása.
A valóság az, hogy senkinek, egyetlen csapatnak sem kellett az ingyen igazolható Lipták Zoltán.
És ezek után Lipták azt mondta, többek között Bartha Csaba személye miatt igazolt Újpestre.
Nos, kedves Lipták Zoltán, vagy nyalizni akartál, vagy egyáltalán nem vagy képbe az újpesti viszonyokkal.
Mióta Bartha Csaba Újpestre került, kirúgta a klub emblematikus figuráját, Kovács Zoltánt, idehozta a helyére azt a Leo Beenhakkert, aki nagy pénzért semmit nem csinált, majd lelépett. Persze, előbb kirúgta a csapat edzőjét, Mészöly Gézát, ami még sok-sok millióba kerül majd az Újpestnek.
Bartha Csabát többször hazugságon kapták eddigi újpesti tevékenysége alatt, a játékosoknak folyamatosan csúszik a fizetésük – van olyan, aki elmondása szerint éhezett is – és az ügyvezető ellen nyíltan, és egy egyre hangosabban tüntetnek a szurkolók.
Szóval, kedves Litpák Zoltán, a nyalizáson kívül túl sok értelme nem volt ennek a mondatnak.

Fehér György

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr993349562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása