HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Köpés

fehgyu 2011.09.15. 20:37

Mint arról már minden honi sajtóorgánum beszámolt, Paulos Sousa egy barátságos mérkőzésen szándékosan lefejelte Borbola Bencét, a Nemzeti Sport újságíróját. (Az erről készült írást egyel lejjebb találhatják)
Mondjuk a portugál edző úgy emlékszik, hogy egy mindennapi ütközés során sérült meg az újságíró, igaz, ennek teljesen ellentmondanak a szemtanúk.
Ráadásul a fejelés után tovább folytatta a gusztustan viselkedését Sousa.
- Szörnyű, megdöbbentő és megalázó érzés volt mindaz, amit Paulo Sousa tett, és miután dühből lefejelte Borbola Bencét, nem is volt kérdés számomra, hogy azonnal le kell hívni a csapatot a pályáról nyilatkozta az újság labdarúgó rovatvezetője, Vincze András. - Beálltam Sousa és Bence közé, és csak arra gondoltam, hogy minél gyorsabban letereljem Bencét és a többieket a fűről, az öltözőbe érjünk, és a vérző társamat mihamarabb ellássa az orvos. A pályabejáróból visszanézve – hogy jönnek-e utánunk a többiek – azt láttam, hogy még mögöttünk jön Sousa, aki a másik kollégám, Borsi Gergely felé nyújtotta a kezét, mintha éppen békülni akarna, majd hirtelen beleköpött a kifordított tenyerébe, és összedörzsölte... Ez is megdöbbentő, megalázó látvány volt, és ahogyan még most sem, úgy akkor sem értettem, hogyan dolgozhat ekkora düh, gyűlölet ebben az emberben...
Ha ezek után is maradhat ez a ……..(ezentúl ez a néhány pont fogja jelenteni Sousát, hiszen nem ember, hanem egy nagy senki), akkor a Videoton vezetői is szegénységi bizonyítványt állítanak ki magukról.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr193230360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása