HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Még Robi Carlos sem éri utol – majd 40 évesen

fehgyu 2011.07.10. 10:51

 

Szép nagy betűkkel, külön keretbe kiemelve olvastam az egyik internetes oldalon, hogy Dzsudzsák Balázs az Anzsi Mahacskala leggyorsabb, legdinamikusabb, legrobbanékonyabb labdarúgója. Ez abból derült ki, hogy az ausztriai edzőtáborban az orosz csapat játékosai fizikai felmérőkön vettek részt, mely során lemérték, ki milyen gyors az első negyven méteren. Egy ideig úgy tűnt, Ali Gadzsibekov, 6,4 másodpercével lesz a győztes, ám a mi Balázsunk az utolsó lehetőségén 0,2 másodperccel jobb időt ért el.
Azt hagyjuk, hogy a számok valószínűleg rosszak, hiszen 40 méteren 6,4 másodpercet talán még én is tudnák futni, ám a cikkben külön kiemelik, hogy Dzsudázsékot még Roberto Carlos sem tudta utolérni. Persze, az is igaz, hogy míg Roberto Carlos 38 éves, addig Dzsudzsák Balázs 25 éves.
Így talán az lett volna az igazi ciki, ha a pályája zenitjén már jóval túllépő, a Mahacskalába csak levezetni és még egy kis pénzt keresni igazoló, Balázsnál 13 évvel idősebb brazil jobb időt ért volna el, mint Dzsudzsák.
Maradjunk annyiban, hogy a két játékos között egyelőre két közös vonás van: mindketten az orosz csapat tagjai, és mindketten pénzt keresni – és levezetni? – igazoltak a Mahacskalához.
 
Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr93054403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása