HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Önkéntes rendőr a bundázó - Csák Jánost visszaélés miatt három hónapja már rabosították

fehgyu 2011.07.06. 12:16

Csák János bundabotrány miatt letartoztatott játékvezetők egyike. A fiatal kora ellenére még a Budapesti Labdarúgó Szövetségben is fontos funkciót betöltő fiatalember érdekes dolgokat művelt.

Mint korábban megírtam, a fiatalembert az MTK apartman-házában tartóztatták le. Azóta kiderült, Csák János ott is lakott – igaz, hivatalosan bérelt egy kis lakást, és a bérleti díjat mindig kifizette. Informátorom azonban azt is elmondta, hogy Csák János lényegében kettős életet élt. Míg az egyik nap bundázásával lényegében bűncselekményt követett el, addig másnap önkéntes rendőrként tevékenykedett.

- Szerette fitogtatni hatalmát – mondta az informátor. – Így viselkedett a futballpályán és a civil életben is.

Informátorom az is elmondta, hogy Csák János URH adóvevőt, az autójára kék lámpát – amire nem volt engedélye – sőt, még fegyvert is szerzett magának. Igaz, ezért már egyszer megütötte a bokáját. Néhány hónappal ezelőtt ugyanis egy hivatali visszaélés miatt – ahol önkéntes rendőri igazolványát használta – már rabosították, és az ügyben jelenleg is vizsgálat folyik ellene. Így minden bizonnyal nehéz napok, hónapok, vagy épp évek várnak rá.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr673044177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása