HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Az első áldozat

fehgyu 2011.05.25. 20:09

Az MLSZ licencadó bizottságának tagjai is olvashatták írásaim. Csak ezzel tudom magyarázni, hogy miután kritizáltam tevékenységüket, rögtön keményebb hangnemre váltottak. Gyorsan le is csaptak, és megvan az első áldozat:

„Az MLSZ Fellebbviteli Licencadó Testülete május 24-i ülésén, figyelemmel a hatályos MLSZ (NB II) Klublicenc Szabályzatra, az alábbi határozatot hozta. Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Testülete 2011. május 12-én kelt 064/2011. számú határozatával szemben a Tököli VSE sportszervezet képviseletében Dr. Nagy Béla ügyvéd által benyújtott fellebbezést, amelyben kérte a határozat megváltoztatását, megvizsgálta. A Fellebbviteli Licencadó Testület az MLSZ Elsőfokú Licencadó Testületének 064/2011. (05.12.) számú határozatát helybenhagyta. A fellebbezés elutasítása azt jelenti, hogy a Tököl nem indulhat a másodosztályú bajnokságban. (mlsz.hu)”

Szegény Tökölnek biztosan szép nagy tartozásai vannak. Milliókat kereshetnek ott a játékosok, illetve csak keresnének, mert biztosan nem kapják meg a pénzüket. Félre a tréfát, a hírek szerint késve adták be az Apeh igazolást és a közjegyzői okiratot. Valóban ez lenne a magyar futballban történt legnagyobb bűn? Valóban egyenlő ez azzal, hogy több, a magyar élvonalban szereplő játékos hónapok óta nem kap fizetést? Bocsánat, dehogy egyenlő, hiszen utóbbi játékosok csapatai simán megkapták a klublicencet. A Tököl viszont – amely az olimpiai bajnok Nagy László vezetésével lényegében már megnyerte az NBIII-as bajnokságot, és ahol nem kevesebb, mint hét korosztályos csapatban több száz gyerek tanulja a futball alapjait – nem.j

Mert késve mutatott be néhány papírt. Bohócverseny!

(Holnap interjút olvashatnak a csapat edzőjével, Nagy Lászlóval, aki a csapat élete mellett természetesen beszél majd saját magáról, na és szeretett csapatáról, az Újpestről is.)

Fehér György

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr192932488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csupafogú 2011.05.26. 21:41:18

De jó olvasni Nagy Laciról! Épp a napokban gondoltam rá, mi lehet vele. Méltatlanul felejtettük el:( örömmel látom, hogy nem hazudtolta meg magát, és megint bajnoki címre visz egy csapatot! Ez az NBII-es mizéria vicc.. Hiába, annyi a tehetség nálunk,tapossuk csak el a fiatalokat :(
süti beállítások módosítása