HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Felső-vezetés

fehgyu 2012.06.23. 12:23

Bocsánat, de valami nagyon nincs rendben.
Mármint a sportnapilapunknál.
Nem úgy, a nagy egészet tekintve, hanem egy-egy részletet kiragadva.
Pontosabban egyet.
Én megértem, és tudom, hogy a magyar labdarúgásban holtszezon van, ám az az évek során megszokottá vált, hogy nálunk ilyenkor történnek a legérdekesebb dolgok.
Azt is tudom, hogy ilyenkor számos helyre el kell menni, tudósítani kell a csapatok felkészüléséről, átigazolásairól, edzőmeccseiről – mert az olvasót ez (is) érdekli.
De…..(előre bocsájtom, nem a Videoton futballcsapata ellen írok most)
Azt azért már mégiscsak túlzásnak tartom, hogy minden nap helyet kell szorítani a Videoton szlovéniai edzőtáborozásának.
És a kell szóra kérem most figyelni.
Régóta ismerem a futballrovat vezetőjét, és bevallom, nem hinném, hogy az ő fejéből pattant volna ki, hogy minden nap leírják, mi is történt Szlovéniában a Vidivel.
Azt sem tudom elképzelni, hogy ültek a lapindító értekezleten, azon gondolkoztak, mivel is töltsék meg az újságot, majd valaki felállt, és azt mondta: írjunk minden nap a Vidi edzőtáboráról.
Pontosabban nem is az újságírók írják le, hanem a játékosok küldenek egy mailt, amiben az aznapi élményeik vannak benne.
Minden nap más és más játékos.
Azaz a Vidi játékosok naplót írnak a Nemzeti Sportban az edzőtáborról.
Na kérem, ez azért túlzás.
Bocsánat, de a Vidi idén semmit nem nyert, a kupában a legjobb négy között esett ki, a bajnokságban második lett. Persze azért, hogy valami esetleg kerüljön a vitrinbe, valakik kitalálták, hogy a Vidi játsszon már egy Szuperkupa döntőt a mindent megnyerő Debrecennel. Persze, azt a meccset még meg kell nyerni valahogy, de legalább van egy esély, hogy „kedvenc” is nyerjen valamit az idén.
És itt most a kedvenc szóra illik odafigyelni.
Mert bizony a Vidi kedvenc itthon, nem is akárkinek a kedvence.
Ám ez nem lenne baj, ha „valakik nem éreznék úgy”, ennek a kedvencnek kicsit mást, kicsit többet kell adni.
Akár esetleg egy Szuperkupát, akár minden egyes nap egy felületet az ország egyetlen sportnapilapjában.
Az a baj, ha „valakik kitalálják” – akik szerintem nem az újság vezetéséhez tartoznak, szerintem (a szerintem szót hangsúlyoznám) felsőbb utasításra jött ez a nagyszerű rovat -, a Vidi játékosai avanzsáljanak újságíróvá, és edzőtábori élményeiket megosszák az egész országgal. (Legalábbis az NS-t olvasó részével)
Az első naplóbejegyzésből például megtudhattam, hogy az erőnlét és a reflexek javítása jelentős fizikai igénybevételnek tette ki Somodi Bencét.
Ja kérem, hogy őt nem sokan ismerik….(már bocsánat ezért Somodi Bencétől)
Azért, mert történetesen ő a Vidinek azon magyar kapusa, akit a csapat portugál edzője egyetlen bajnoki meccsre sem állított be a kapuba.
Az NS-ben viszont leírhatta, hogy a hangulat jó, és mindenki nagy elszántsággal küzd a csapatba kerülésért.
Micsoda újdonság ez egy futballcsapatnál, a felkészülési időszakban.
Ezúton ígérem, hogy annál a Pest megyei futballcsapatnál, ahol jelenleg én vezetem az edzéseket, a július 10-én kezdődő felkészülési időszakban az erőnlét javítása jelentős fizikai megterhelést jelent majd a játékosoknak.
Igaz, mi csak heti kettőt edzünk majd az augusztus 11-ei idénykezdetre – na és játszunk 4 vagy 5 edzőmeccset is – de remélem, hogy a hangulat jó lesz, és a játékosok nagy elszántsággal küzdenek majd a csapatba kerülésért.

Fehér György  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr864606258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása