HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Bravó, MTK!

fehgyu 2012.04.11. 13:36

Sokan kritizálnak, hogy nem szeretem az MTK-t, - ez nem így van - és hogy állandóan negatív cikkeket írók róluk (tudjuk, az igazság néha fáj).

Most itt az idő, hogy pozitív dolgokat is írjak a csapatról.

Arról a gárdáról, amely mit sem törődött a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén történ pofátlansággal, hanem idegenben, Székesfehérváron mutatta meg, hogy jövőre igenis komoly csapatként kell majd vele számolni az első osztályban.

Persze, amikor a sorsolás szeszélye folytán a kupaelődöntőben a Videoton jutott a kék-fehéreknek, nem sokan gondolták volna, hogy az MTK kettős győzelemmel jut tovább a regnáló bajnokon.

Hogy ez még véletlenül se történjen meg, arról Fábián játékvezető gondoskodott, aki az első meccsen szemérmetlen tévedéseivel 2-0-ről megverette az MTK-t. Sőt, ez olyan jól sikerült, hogy Vidi 3-2-es idegenbeli sikere után szinte senki nem volt, aki az MTK továbbjutására fogadott volna.

Senki, kivéve az MTK játékosait. (A fogadást itt most kéretik csupa pozitív előjellel érteni)

Akik most megmutatták, igenis tudnak focizni, akik megmutatták, van bennük tartás.

Akik nem foglalkoztak a múlttal, nem siránkoztak Fábián tévedésein, hanem elutaztak Székesfehérvárra, és idegenben győzték le a Vidit.

Na és nem egy góllal, hiszen az még nagyon kevés lett volna, hanem 2-0-ra.

Így a kék-fehérek jutottak be a kupadöntőbe, sőt, ha minden szerencsésen alakul, ezzel már megváltották jegyüket a nemzetközi kupába is. Hiszen a fináléban azzal a Debrecennel találkoznak, amely a bajnoki cím felé menetel, és ha el is éri azt, akkor az MTK egy finálébeli vereséggel is indulhat az Európa Ligában.

Persze, az MTK-sok nem erre készülnek, ők győzelemmel szeretnék befejezni a sorozatot, és valljuk be, egy NBII-es aranyérem mellé beszerzett Magyar Kupa egy kicsit begyógyítaná a sebeket, melyeket a gárda az elmúlt egy évben szerzett.

És most azt mondom, meg is érdemelni a csapat, hogy Kupagyőztes legyen.

Fehér György

 

Becsöngettünk és elfutottunk

A két provokatív újságíró: Novák Tamás és Skrabski Fruzsina, ebben a hónapban a foci háza táján sepregetnek. A bundabotrányok hátterét tárják fel és ezúttal becsengetnek, de nem futnak el. Felgöngyölítik a maffiaszálakat és Kutasi Róbert halálának rejtélyét is. Láthatunk könnyező focistákat, megrendült edzőket és üvöltő szurkolókat.

A Magyar 1-es TV adón a műsor ma (szerdán) 21 óra 30 perckor látható (ismétlés M2:   Szerda (Április 18.) 23:55), ahol minden valószínűség szerint én is nyilatkozok, sőt, az engem megfenyegető bundázó játékvezető is megerősíti, igenis szeretne velem találkozni, és „megbeszélni” sérelmeit. Mindenképen érdemes lesz megnézni az 55 perces dokumentumfilmet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr554383051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása