HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hazug

fehgyu 2012.04.05. 11:12

Nem lehet másképp jellemzi Faragó Attilát.
A Vasas tulajdonosa pénzt ígért a futballistáinak.
Fizetést.
De nem adott.
Legalábbis eddig.
A történet nem új keletű, a játékosoknak több havi pénzzel tartozik a futballcsapatot működtető kft. Bár volt olyan mérkőzés, ami előtt azért osztottak egy kis alamizsnát – információm szerint 100 ezer forintot.  Mindezt úgy, hogy van olyan futballista, aki a tavaly októberi fizetését várja.
A Zalaegerszeg elleni mérkőzés előtt plusz prémiumot ajánlottak fel a futballistáknak. Faragó Attila 3, míg Markovits László, a Vasas SC elnöke 2 millióval jutalmazta volna a ZTE elleni nagyon fontos győzelmet.
A mérkőzés után csak Markovits fizetett, Faragónak csak az ígérete maradt meg.
Az ígéret, mely szerint a Ferencváros elleni mérkőzés előtt mindenki megkapja jogos jussát.
Nem kapta meg.
Senki.
Ám jött az újabb pofátlanság.
A csapatnál bevett szokás, hogy idegenbeli mérkőzés után együtt térnek vissza a Fáy utcába, ahol egy kis szendvics is üdítő elfogyasztása mellett beszélik meg a mérkőzést. Faragó az Üllői úton azt ígérte játékosainak, hogy ő is elmegy az összejövetelre, és ott mindenkit kifizet.
Nem ment el.
Hazudott!
Folyamatosan hazudik!
Pénz nincs, csak ígérgetés.
Itt az újabb: fizetést ígért csütörtökre Lakatos Csaba, aki a Vasas labdarúgócsapatának tulajdonosa, Faragó Attila képviseletében járt az angyalföldi csapat öltözőjében csütörtök reggel.
Gondolom, nemcsak én, hanem a játékosok is kíváncsian várják, hogy ez csak egy újabb hazugság-e, vagy tényleg kinyílik-e a tulaj pénztárcája.
Bárhogy is lesz, Faragó már nem mossa le magáról a hazug jelzőt.
Ezért már keményen „megdolgozott”.

Fehér György
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr64365121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása