HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Szereptévesztés

fehgyu 2012.02.12. 15:09

Olvasom, hogy Lázár Pál azért nem játszik a török élvonal egyik kiesőjelőlt csapatában, mert két hónapja önkéntes száműzetésbe vonult.
Pontosabban kijelentette, hogy nem hajlandó abban a csapatban futballozni, ahol Vladimir Petkovics az edző. Ez nem sokkal az után történt, hogy Lázár Pál a török élvonalbeli Samsunspor csapatához igazolt.
„Általában az edzők szoktak kirakni a keretből egy-egy labdarúgót, ám ezúttal nem ez történt, magam kértem, hogy ne számoljanak velem. Közöltem Vladimir Petkoviccsal, hogy amíg ő a Samsunspor vezetőedzője, tekintsen el a játékomtól″ - nyilatkozta Lázár.
Azt gondolom, hogy óriási szereptévesztésben van a játékos.
Nem az ő dolga ugyanis megmondani, hogy jó-e az edző, vagy nem.
Neki egy dolga van: azt csinálni, amit a tréner mond.
Persze, lehet hisztizni, lehet azt mondani, hogy nem „akarok a csapatban játszani”, de akkor a fizetést sem kell felvenni.
Arra ugyanis baromi kíváncsi lennék, hogy Lázár Pál – miután bejelentette, hogy nem akar a csapatban focizni – az elmúlt két hónapban odajárult-e a kasszához fizetésnapon.
Mert ha igen, akkor az képmutatás, igazi bunkóság.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr454096863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása