HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Berkirály

fehgyu 2012.02.07. 15:44

Berki Krisztián igazi király.
Pontosabban Berkirály.
A viselkedését nehéz minősíteni. Ha megtenném, tuti per lenne belőle.
A Fradi egykori harmadik számú kapusának felvitte az Isten a dolgát.
Senki nem tudja miből telik a luxusra – de ennél rosszabb, hogy senki nem is vizsgálja.
Pedig szóba került, hogy olyan 25 milliót is levitt a Fraditól  - persze nem kapusként, hanem mint egykori a klub ügyvezetője – amihez semmi köze sem volt, de állt már be tízmilliókat érő luxusautójával mozgáskorlátozottaknak is fenntartott parkolóhelyre..
Miközben a szurkolók zöld-fehér klub leggyűlöltebb sportvezetőjének választották – azért ezt elérni nem kis bravúr volt -, és miközben több rendőrségi vizsgálat is folyik ellen, ő a vagyonával, és új, nála sokkal többet és jobban érdemlő színész barátnőjével parolázik.
És a legszörnyűbb az, hogy ennek egyes médiumok helyet is biztosítanak.
És most itt az újabb ügy, egy újabb, tipikus Berkis viselkedés.
Berkirály még tavaly elütött egy motorost.
Elütötte, majd otthagyta.
Maczkó Norbert, a szenvedő fél elmondása alapján jóval a baleset után jelent meg a helyszínen Berki Krisztán, aki bemutatkozott, majd azt kérdezte, mi legyen.
Azt hittem, vissza sem jön, de amikor ott volt, elmondta, ő vezette az autót, és közölte, vigyem el a motoromat kárfelmérésre, s utána készpénzben vagy a biztosítóján keresztül rendezzük az ügyet – nyilatkozott a Blikknek Maczkó.  – Többször beszéltem is vele, de mindig csak ígérgetett. A sokadik hívásom után pedig azt mondta, már nem érdekli az egész, csináljak, amit akarok. Akkor fordultam ügyvédhez, hiszen a káromat szeretném megtéríttetni. A motoromra évekig spóroltam, és most nagyon sok pénz kell a javítására. Betegállományban vagyok, de ha mehetnék, akkor sem tudnék a motorommal munkába járni. Berki becsapott, nagyon bánom, hogy hittem neki. Bár akkor képtelen voltam felfogni, mi történt velem, már tudom, azonnal rendőrt kellett volna hívnom.
Berkirály igazi bebizonyította, milyen „úriember”.
király (kisbetűvel) – egy szemétdombon.
Fehér György
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr294075462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása