HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Gusztustalan Koman Vladimir

fehgyu 2012.01.07. 09:43

Csak néhány szó tegnapi cikkemről.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Közben megnéztem a mérkőzést az interneten, és valóban azt kell mondani, Bogdán Ádám szenzációsan védett az összecsapáson, de….
Bár abban egyet értek, hogy ezért nem kell leírni, és nem is ez volt a szándékom, még mindig azt gondolom, ilyen hibát még a megye II-ben sem lehet véteni.
Igen, tudom, mások is hibáztak már ekkorát, de ez egyáltalán nem menti fel Bogdánt: 90 méterről nem lehet gólt kapni, és kész. És lehet bármilyen kapus is a magyar fiatal, azt is fenntartom, hogy most ezen a megmozduláson röhög a fél világ.
(Ez most egy személyes üzenet lesz – elnézést érte – egyik olvasómnak, aki, ha jól tudom, kapus szeretne lenni, sőt, ha emlékezetem nem csal, jelenleg még én vagyok a kapusedzője J: szóval kedves olvasó: azért verd ki a fejedből, hogy ez nem Bogdán hibája volt. Ha én kapok ilyen gólt, akkor is azt mondom, hogy kapusgól, ha te kapsz ilyet, „leszakítom a fejed”. Majd a három hét múlva kezdődő edzéseken megmutatom, hova kell állni, vagy épp hogyan kell hátrálni, ha így fúj a szélJ)
Na de foglalkozzunk mai témánkkal, Koman Vladimirrel.
Azzal a Koman Vladimirrel, aki láthatóan megőrült. Mert normális ember nem tesz olyan, mint amilyen ő tett a Varese elleni meccsen.
Két éve folyamatosan azt olvasom, hogy Koman elégedetlen helyzetével, és hogy nem játszik.
Persze, az edző hibájából – legalábbis szerinte.
Pedig a Sampdoria trénerére nem lehet azt mondani, hogy utálja a magyarokat, hiszen Laczkó Zsolt folyamatos játéklehetőséget kap a kékeknél, a legutóbb is kezdőként végigjátszotta az összecsapást. Sokkal inkább Koman arcának nagysága lehet a probléma, ami egyre nagyobb lett. Főleg azután, hogy jó néhány évvel ezelőtt valóban nagyszerűen játszott az olaszok elleni barátságos mérkőzésen. És az a baj, hogy Koman hasonló cipőben jár, mint Németh Krisztián: annak ellenére, hogy csak percek jutnak neki, élvezi Egervári Sándor bizalmát, azaz a magyar nemzeti csapatban egy meccsen többet játszik, mint klubcsapatában egy fél év alatt.
És mostani ámokfutásának az lehet a következménye, hogy még annyit sem fog játszani, mint eddig. Koman Vladimir ugyanis a 85. percben csereként állt be a Varese ellen, de nem maradt a lefújásig a pályán: a 93. percben a játékvezető kiállította egy olyan szabálytalanságért, ami után az ember zsebében kinyílik a bicska.
A mi válogatott játékosunk nyújtott lábbal becsúszva, látható szándékossággal, boka felett kaszálta le az ellenfél védőjét. És ami felháborító, hogy az eset után nemhogy elnézést nem kért, de még ő volt felháborodva, amikor kiállították. Arcán pontosan látszik a nagyképűség. (A jelenet 1:55-nél látható a videón)
Bevallom, ha én lennék a Sampdoria klubvezetője, példásan megbüntetném a játékost – mert nem csak magát, hanem a klubját is leégette. Most már csak azért sem engedném el máshova futballozni, hiszen olyan sok pénzt nem kap érte az olasz egylet, hogy azt megérezze a büdzsé. Egy ilyen eset után a szerződése végéig ott tartanám a klubnál, kötelező lenne neki továbbra is edzésre járnia, de egyetlen percet sem játszhatna. Talán ebből tanulna, talán kicsit visszább venne az arcából.
Mert Koman gusztustalan volt.

Fehér György

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr733525862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asromatotti 2012.01.07. 15:44:54

Kedves Gyuri csak egyet szeretnék mondani Komanra bármit lehet mondani,de azt,hogy nagy arca lenne azt sohasem.:) nagyon rendes srác! Az viselte meg,hogy alig kap lehetőséget ilyen egyszerű! Beszéltem már vele élőben.

fehgyu 2012.01.07. 20:22:10

@asromatotti:
Kedves...Barna(?):
Én is beszéltem már vele élőben. eddig négy interjút készítettem vele különböző újságokba. Amikor berobbant, amikor az olaszok ellen jól játszott, készséges volt, kereste az újságírók társaságát. Aztán egyre nagyobb lett az arca. Aztán amikor ki-ki maradt, majd elfelejtették, már le is tagadtatta magát. Más vette fel a telefonját, letagadtatta magét, közben hallottam hogy itt áll a barátnője mellett. Egyre nagyobb lett az arca, és ha megnézted a videót, akkor te is láthatod az arckifejezését.

hurka79 2012.02.04. 16:04:24

A baseball nevű sportban van ilyen mozdulat.Én javasolnám neki hogy jöjjön haza, az nb1-ben biztosan játszana.
süti beállítások módosítása