HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

A tisztesség fogalma angyalföldi módra

fehgyu 2011.12.08. 09:00

Nincs egy hete, hogy a Vasas tulajdonosa, Faragó Attila, a fogadási csalásokkal kapcsolatban a tisztességről papolt. Akkor azt mondta, belső vizsgálatot indít a klubnál, mert az nem járja, hogy a tisztességes klubtulajdonosokat – mint például ő – átverjék a játékosok néhány ezer eurórért cserébe.
A „tisztesség szobra” azonban arról nem szólt, hogy immár két hónapja egyetlen forint fizetést nem utalt sem a játékosoknak, sem az edzőknek.
A „tisztesség szobra” nem mondta el, hogy a csapat edzője még nem tudja, vajon a téli felkészülést is vele kezdi-e meg a csapat, mert bár Vlak szeretne minőségi munkát végezni, ehhez az alapvető feltételeket sem biztosítja neki Faragó. Na és a fizetését sem.
A „tisztesség szobra” nem kiabálta világgá, hogy az ősangyalföldi Komjáti Andrásnak nem maradt már lehetősége, minthogy feljelentse szeretett klubját az MLSZ-nél, mert nem kapta meg a járandóságát, de még csak a részleteit sem.
A „tisztesség szobra” nem magyarázta meg, hogy miként lehetséges az, hogy azért még a magyar NBI-ben is potom összegnek nevezhető 5 millió forinttal tartozik – nyár óta - a klub egy átigazolás miatt, és ezért még pontlevonás is fenyegeti a gárdát.
A „tisztesség szobra” azt sem verte nagydobra, hogy bár a csapat még edz, sőt, mérkőzéseket játszik alacsonyabb osztályú csapatokkal, ezt már légiósai nélkül teszi, hiszen a vezetőség hazaküldte külföldi játékosait, mert azoknak felmondták az albérletüket. El sem tudják képzelni miért….Mert a klub nem fizette a bérleti díjat.
Csak Markovits Lászlót, a Vasas elnökét sajnálom, aki bár igyekezett kiszűrni a kóklereket akkor, amikor a labdarugó kft-t kínálta eladásra, de úgy néz ki, ez most nem sikerült neki.
Faragó Attila színre lépésével megváltozott a tisztesség fogalma angyalföldön – és azt hiszem, ezzel a tulajdonos is tisztában van.

 Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr423447395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása