HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Dr. Bartha Csaba:Ha valaki nem mond igazat, azt nem tudom tolerálni. De mi van, amikor ő nem mond igazat?

fehgyu 2011.09.25. 18:33

Dr. Bartha Csaba, az Újpest ügyvezetője, kiakadt a lilák szombati meccse után tartott sajtótájékoztatóján.
És mondott egy mondatot, amely már tényleg sok mindenkinél kiverte a biztosítékot.
"Ha valaki nem mond igazat, azt nem tudom tolerálni" - mondta ezt Bartha úr. Nem ismétlem önmagam, aki olvassa ezt az oldalt, az pontosan tudja, mikor nem mondott igazat Bartha Csaba az elmúlt időben.
Ám két nyilatkozatát csak kiemelném.
Két nyilatkozatát, melyet két, egymás követő napon tett.
Pénteken, Pollák Zoltán ügyében a következőket mondta.
"Pollák Zoltánnak nem tartozik semmivel az Újpest. Ő az egyik legjobban megbecsült tagja a keretnek. Nem csupán a prémiumokkal együtt hétszámjegyű juttatásaival, hanem azzal is, hogy ő volt az, aki mindig a leghamarabb hozzájuthatott a pénzéhez keret tagjai közül."
Szinte alig telt el egy nap, és a sajtótájékoztatón már ezt mondta Bartha Csaba:
"Én vállalom minden egyes szavamért a felelősséget. Vannak csúszások a fizetésekben, de júliusig ki vannak fizetve a játékosok, és csak a prémiumokkal tartoznak. Vannak csúszások a fizetésekben, ez tény, de Magyarországon a jelenlegi gazdasági helyzetben rengeteg helyet tudnék felsorolni, ahol csúszások vannak, köztük állami cégeknél is. A játékosok bére júliusig ki van fizetve, minden egyes embernek, azaz most az augusztusi fizetést kell rendeznünk. Itt jegyezném meg, hogy Pollák Zoltán helyzetét e tekintetben máshogy kell megítélnünk, mert őt a klub egyéb módon segítette az elmúlt hetekben. Szeretném hangsúlyozni azt is, hogy csak prémiumokkal vagyunk elcsúszva, ettől függetlenül természetesen mindenkinek jár a teljes összeg azért, amiért megdolgozott, és azért dolgozunk, hogy ezt a problémát megoldjuk"
Csak halkan jegyzem meg, hogy ezt szeptember 24-én mondta Bartha Csaba, márpedig a júliusi fizetés már jó rég volt, tehát a mondat az a része, hogy csak a prémiumokkal tartoznak, már nem igaz.
Azt figyelmbe véve pedig, amit egy nappal korábban mondott megállapíthajuk, hogy az két nyilatkozat közül az egyik teljes hazugság volt.
Persze, ezt nehezen lehet elhinni, hiszen mint tegnap óta tudjuk, ha valaki nem mond igazat, azt Bartha Csaba nem tudja tolerálni.

Fehér György
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr953255740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása