HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Ez már tényleg vicc

fehgyu 2011.09.01. 11:03

Zalaegerszegen a csapat hét meccsen 1 pontot szerzett. Senkit nem lepett meg, hogy Csanknak menni kellett. A zalai vezetők pedig kerestek-kutattak az új edző után, akit aztán meg is találtak.
Hogy ki lett az új tréner???
Prukner László!
Az a Prukner, aki három hete még a Fradi edzője volt.
Alapjában nem értem, mi foghatta meg a zalai vezetőket Pruknerben, hiszen igaz, hogy a csapatuk eddig csupán egy pontot szerzett, ám a Prukner által eddig vezetett Fradi mindössze kettőt.
Amikor meghallottam, hogy Prukner lesz a Zete edzője, azt hittem, az egész csak egy vicc.
Az nem lehet, hogy ekkora hülyék dolgoznak a magyar labdarúgásban.
Prukner saját maga mondta el, hogy az Üllői úti sikertelensége miatt most pihennie kell, mert idegileg is megviselték az Üllői úti történések.
Már bocsánat a kifejezésért, de hülye az a klubvezető, aki ezek után megkeresi a trénert, hogy vezesse már ki a gödörből a tök utolsó helyen álló csapatát. És sajnos azt kell mondanom, az az edző is hülye, aki ilyen előzmények után ezt elvállalja.
És ha hozzáteszem, hogy a Zalaegerszeg új trénerének első bajnoki meccse a Ferencváros ellen lesz - na akkor értjük meg igazán, miért nem normális ez a helyzet.
Persze, most kamatozhat Pruknernek, hogy olyan munkát végzett a Fradival, amilyet. Mert ha a ZTE nyer a zöldek ellen, abban Prukner keze is benne van - mind a két csapat részéről.
De nem csak ezért vicc ez az egész.
Magyarországon több, mint 200 pro liszenszes edzői végzettséggel rendelkező tréner van, köztük számos fiatal edzővel.
A zalaegerszegi vezetőknek egyet sem sikerült felkutatniuk, inkább egy olyan edzőre bízzák a kiesés elől menekülő csapatukat, akiben még benne van, hogy az ország egyik legnagyobb csapatát a kieső hely közelébe kormányozta. (Kíváncsi leszek, ha Prukner mondjuk benntartja a Zetét, és jövőre is ő lesz az edző, hány egykori kaposvári játékos költözik majd a városba?)
Azt sem értem, hogyan lehetséges, hogy nem találtak egyetlen, Zalaegerszeghez, a csapathoz, a klubhoz kötődő edzőt sem, aki hű a klubhoz, és aki talán élete nagy lehetőségét látná a csapat megmentésében.
Vicc ez az egész - csak kár, hogy kínunkban tudunk ezen nevetni.

Fehér György
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr83194999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása