HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Paulo Sousa a világ legjobb edzője

fehgyu 2011.06.14. 09:32


Legalábbis ezt kell, hogy gondoljam, hiszen a portugál tréner edzés nélkül kialakította a magyar bajnok Videoton új játékstílusát.

Legalábbis erre enged következtetni két a tény. Egyrészről, mint elmondta,  az utóbbi időben Fehérváron végzett kemény munkának híre ment, és a csapat külföldön sem ismeretlen. Ez ám az igazi világsiker, hiszen a portugál nem túl sok edzést tartott meg a csapatnak. Egészen pontosan június 10-én volt az első edzés, és ilyen sikerre még senki nem volt képes a világ futballjában. Persze, ha pedig mindez Mezey doktor érdeme, akkor igazán felesleges volt edzőt váltani. A másik tény, hogy Sousa pillanatok alatt kipenderítette a csapat kapitányát, Farkas Balázst, akinek az a bűne, hogy a játékstílusa nem passzol az elképzeléseibe. Az új világklasszis tréner edzés nélkül is rájött, hogy a csapat eddigi kapitánya nem kell neki, hiszen Farkas Balázsnak már át sem kellett öltöznie az első foglalkozásra, igaz, érdemei elismerése mellett ezért a tapasztalt középpályás csak a második csapattal készülhet a jövőben.


 

Hiába na, ha valaki világklasszis edző, akkor arról nincs mit beszélni.

 Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr762982462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása