HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hazatérés: Bányász kedvencek a kispadon! - Ismét összeáll Tatabányán a Kiprich-Vincze „álomduó”

fehgyu 2011.06.14. 15:48

Utoljára éppen tíz esztendővel ezelőtt játszhatott egy csapatban Kiprich József és Vincze István. A hajdani Bányász két legendás játékosa az utóbbi években edzőként próbálkozott: „Kipu” a Gyirmót gárdájával háromszor is hajszállal maradt le az NB I-ről, míg „Pilu” a felcsúti Puskás Akadémián trenírozta a gyerekeket. Mostantól ismét egy hajóban evezhet a két tatabányai kedvenc, ugyanis mostantól szakmai vezetőként, illetve edzőként irányítják a Tatabánya labdarúgócsapatának munkáját.

- Noha sokszor ugratjuk egymást, valójában mindig is igazán jó barátok voltunk és leszünk is, így természetesen örülünk, hogy újra együtt dolgozhatunk a tatabányai labdarúgásért – fogalmazott Vincze István. Kiprich József pályafutásában mindig a közös munka, a közösen elért eredmények játszották a főszerepet. - Ez a továbbiakban is természetesen így lesz, ezért igazából nem fontos, ki a vezetőedző és ki a szakmai igazgató, Piluval és a csapattal együtt közösen kell alakítanunk a várhatóan eredményes jövőt – mondta Kiprich.

A futballklub felügyelő bizottságának elnöke, dr. Kancz Csaba alpolgármester a csapat jövőjéről beszélt.

- Fontos elem, hogy a klub két hajdani legendás csatára együtt fog dolgozni a sikerekért. Vincze István szakmai vezetőként, míg Kiprich József vezetőedzőként segíti a labdarúgócsapatot. Az ő feladatuk lesz az új keret tagjainak meghatározása, stabil, a mérkőzéseken győzelmi eséllyel harcba szálló alakulat kialakítása – utalt a döntés hátterére dr. Kancz Csaba. - Nem okozhat problémát, hogy többen távoztak az elmúlt két hétben a csapattól, hiszen azok a játékosok próbálnak máshol szerencsét, akikkel már a klubvezetés sem kívánta folytatni a közös munkát. Ez természetesen Farkas Jánosra nem vonatkozik, vele meg voltunk elégedve, szerettük volna megtartani, de nem tudtunk versenyezni egy NB I-es klub, a Siófok által nyújtott lehetőségekkel. Köszönjük János eddigi munkáját, sok sikert kívánunk neki az első osztályú bajnokságban. Hamarosan érkeznek új játékosok, hiszen jelenleg is több labdarúgót figyel a vezetés, a védelembe, a középpályára és a csatársorba is érkezhet erősítés. Várhatóan 6-7 játékos érkezhet hozzánk, főként csatárposzton sürgető a távozó játékosok pótlása.

(molnár)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr872983410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása