HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Meccs, titokban!

fehgyu 2013.03.23. 19:30

Tegnap még arról volt szó, hogy az Orosháza mérkőzés nélkül jut 3 ponthoz az NB II-ben, mert azt senki nem hitte, hogy a Vác kiáll a soron következő mérkőzésre.  Mindenkit meglepett, hogy a Pest-megyei csapat megjelent a soros bajnokin, igaz, erről a magát tulajdonosnak valló Héger József semmit nem tudott, és nem is volt ott a meccsen.

Orosháza-Vác 1-0
Ezen akár nem is kellene meglepődni.
Ha nem tudnánk, hogy a Vác eddig egyetlen hivatalos mérkőzésére sem állt ki.
Ám Orosházán megjelent.
Hogy miért, arra az egyik játékos ad világos felvilágosítást.
- A válasz egyszerű – mondta a neve elhallgatást kérő váci játékos. – Az elmúlt hetekben sokan támadtak minket, hogy úgy akarjuk ellehetetleníteni Héger Józsefet, hogy nem állunk ki, és az MLSZ-nek ki kell zárnia az általa irányított klubbot. A képviselőnk álláspontja szerint Héger egyetlen liszensz-követménynek sem felel meg, már rég meg kellett volna vonni a liszenszét, ám a döntéshozók mégsem zárták ki a klubot az NBII-ből. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a hétfői fegyelmi bizottsági ülésen mi lesz a döntés, mert mi most kiálltunk Orosházán, de a körülmények nem változtak.
A játékos elmondta, több szurkoló most őket támadja, hogy nekik csak a pénz fontos, avagy megállapodtak Héger Józseffel.
- Mindenkit meg kell nyugtatnunk, továbbra sem kívánunk Héger Józseffel együtt dolgozni. Beszélni sem kívánunk vele. Egyetlen fillért sem kaptunk tőle, sőt, nem is tudta, hogy leutaztunk Orosházára. Sőt, az orosházaiak sem tudtak róla, hogy jövünk, ők is meglepődtek, amikor megjelentünk. Ők is minket szidtak, hogy hogyan „merjük” megtenni, hogy míg másnak „odaadtuk” a három pontot, neki játszani kellett érte. Teljesen titokban tartottuk, hogy játszani fogunk. A szurkolóink előtt is azért titkoltuk, nehogy Héger József megtudja. Nem a drukkereket akartuk bántani – aki kiállnak mellettünk, és ezért köszönettel tartozunk -, egészen egyszerűen arról van szó, kíváncsiak vagyunk az MLSZ lépésére. A Héger irányította klub a liszensz-szabályzat egyetlen pontjának sem felel meg, így szerintünk – és jogi képviselőnk szerint – már rég ki kellett volna zárni a klubot a bajnokságból. Kíváncsian várjuk, hogy az MLSZ fel meri-e vállalni a döntést, de azt nem akartuk, hogy ránk mutogassanak úgy, hogy mi tettük tönkre Hégert, miközben ő csak ígérget, egyetlen fillért sem kaptunk tőle hónapok óta, sőt egyetlen fillért sem tett bele a váci futballba. Ma úgy játszottunk, hogy tegnap Kecskeméten még felkészülési meccsen szerepeltünk. Héger József nem is tudott arról, hogy ma lesz meccs. A magát tulajdonosnak valló ember nem tudta, hogy leutazunk Orosházára – ezt saját zsebből oldottuk  meg - , nem tudta, hogy lesz meccs, és természetesen itt sem volt az összecsapáson.  

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr75164580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása