HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Dzsudzsák egye meg, amit főzött!

fehgyu 2012.10.22. 10:12

Nem szapulni akarom Dzsudzsák Balázst, de tipikusan magyar történet az övé.
Egy srácé, aki igazán tehetséges, aki Debrecenből élete lehetőségét megragadva Hollandiába szerződik.
Egy srácé, aki itt aztán megzavarodik, és egy szakmaiatlan döntést hoz, ami azért sok-sok euróval gazdagítja bankszámláját.
Annyival, hogy észre sem veszi, amikor bájos barátnője néhány tíz millával megrövidíti – pontosabban észreveszi, csak nem foglalkozik vele.
Egy srácé, aki azért Oroszországban is tud még jobb szerződést kötni, sőt, Dagesztánból Moszkvába való igazolása már szakmailag sem annyira elfogadhatatlan. Hiszen a Dinamo Moszkva, bár még annyi sem Európa élcsapata, mint a PSV, azért ismert márka.
Egy srácé, aki – valljuk be őszintén – Oroszországban még nem nagyon mutatott semmit, ami nem is csoda, hiszen mint már több alkalommal leírtam, az orosz bajnokságban nem elég jó, technikás futballistának lenni.
Igen, tudom, hogy a mostani idényben már adott néhány gólpasszt, szerzett néhány gólt, de egyrészről ez még mindig kevés egy Dzsudzsák Balázstól, másrészt ez még mindig kevés a Dinamótól, ami fennállásának legrosszabb idénykezdetét produkálja.
Nem is tetszik ez a szurkolóknak, akik múlt pénteken festékpatronos puskával lövöldöztek a játékosokra, sőt Dzsudzsákot és három légiós társát levélben is megfenyegették, mondván, ha a klubvezetőknek nem sikerül őket motiválniuk, majd ők megteszik helyettük.
És Dzsudzsák ettől rögtön be is szart. (Már elnézést a kifejezésért). Vörösbaranyi József – aki egyébként Dzsudzsák Balázzsal egyetemben szintén megkapta azt a bizonyos segítséget kérő emailt, és aki Dzsudzsák Balázzsal egyetemben szintén nem válaszolt -  menedzser elárulta, a játékos egyelőre teszi a dolgát, de  megviseltek a történtek.
– Korai most még a jövőjéről beszélni, de nincs kizárva, hogy változtatni kell.

Hát, erre azt mondom, nem kellett volna egyáltalán Oroszországba szerződni.
Másrészről nem is tudom, mire számított Dzsudzsák. Az orosz szurkolókról köztudott, hogy fanatizmusok nem ismer határt, hogy bármire képesek.
Bármire.
És ezt többen, több alkalommal is elmondták Balázsnak, csak ő nem ezzel foglalkozott.
Őt a dollár vagy az euró kötegek érdekelték.
Most pedig, amikor a szurkolók nem nézik jó szemmel, hogy kedvenc csapatuk vergődik (na jó, persze nem azt mondom, hogy a legjobb megoldást választották a játékosok felrázásra, de hát ők mégiscsak az oroszok), már megpendítik a távozás lehetőségét.
Csúnyát mondok, de nagyon remélem, egy ideig nem lesz egyetlen csapat sem, amelyik kivásárolná Balázst Moszkvából.
Egye meg, amit főzött. Töltse csak ki a szerződését, és a saját bőrén jöjjön rá arra, a pénz nem minden

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr904862219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása